Відтепер підприємці Рівненщини зможуть отримати безоплатні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів, познайомитися й обмінятися досвідом з іншими підприємцями, встановити нові бізнес-зв’язки. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.

«Продовжуємо будувати країну підприємців і бізнес-екосистему по всій Україні. Протягом 3 років проєкт Дія.Бізнес допомагає українцям створювати і масштабувати власні справи та робити свій внесок в економіку країни. Дія.Бізнес у Рівному — перший центр, який ми відкрили під час повномасштабної війни. Адже навіть у надскладних умовах українські підприємці продовжують створювати та розвивати власні проєкти. Впевнений, новий центр допоможе багатьом знайти ресурси, нові можливості і реалізувати власні ідеї», — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.   

Центр Дія.Бізнес у Рівному розташований за адресою: масив Комфортний, 1, с. Бармаки (у будівлі БЦ Space4, 3-й поверх).

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зазначили, що кожен новий центр — це реальна допомога малому та середньому бізнесу. Про це свідчить рівень задоволеності безоплатними консультаціями у центрах Дія.Бізнес по всій Україні та у Польщі, який становить 92,3%.

Центр Дія.Бізнес у Рівному відкрито з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння Рівненської обласної державної адміністрації й Рівненської обласної ради та за підтримки компаній РЕНОМЕ, Ukrsibbank BNP Paribas Group та Mastercard.

За словами голови Рівненської обласної військової адміністрації Віталія Коваля, Проєкт Дія.Бізнес є дуже актуальним для Рівненщини, оскільки область вже прийняла десятки таких підприємств, обласна влада сприяє адаптації релокованого бізнесу, а також налагодженню горизонтальних зв’язків із підприємцями Рівненщини.