Компанія Huawei продемонструвала доповнення до своєї лінійки інтелектуальних рішень для центрів обробки даних: модульний ЦОД FusionModule2000 6.0, що призначений виконання завдань в малих та середніх датацентрів.

Такі рішення допоможуть партнерам Huawei отримати конкурентну перевагу на ринку впроваджуючи екологічну цифровізацію бізнесу в економічно вигідний спосіб. 

З випуском FusionModule2000 6.0 компанія Huawei розширила свій портфель рішень для інтелектуальних модульних ЦОД для периферійних обчислень. Модульне рішення для малих і середніх ЦОД з абсолютно новою конструкцією призначене для задоволення потреб освітніх та урядових установ і клієнтів у сфері роздрібної торгівлі, яким потрібні компактніші та більш екологічні модульні ЦОД.

 

FusionModule2000 6.0

Основні характеристики

Екологічність. Середньорічна ефективність використання енергії (PUE) FusionModule2000 6.0 може становити лише 1,111. Китайський науково-дослідний інститут хмарних обчислень і Big Data, а також ІТ-група The Green Grid China (TGGC) провели тести, згідно з якими ЦОД із вхідною потужністю 100 кВт, використовуючи FusionModule2000 6.0, може знизити PUE на 30% порівняно з рішеннями конкурентів. В такий спосіб можна заощадити споживання електроенергії приблизно на 27 тисяч долл на рік.

Спеціальні інструменти та провідні технології, такі як насос холодоагенту, адаптивний компресор та ПЗ iCooling, залучаються для максимального підвищення ефективності охолодження й оптимізації енергоспоживання центрів обробки даних.

Простота. FusionModule2000 6.0 вирішує більшість проблем зі спеціальними вимогами до приміщення завдяки своїм характерним особливостям, таким як компактні габарити і мала вага. Повністю інтегроване джерело безперебійного живлення і конструкція SmartLi-inside зменшують площу рішення на 60%, а вагу — на 30% порівняно з ДБЖ, що працюють зі свинцево-кислотними акумуляторами. Модульна структура та спрощена процедура введення в експлуатацію скорочують період впровадження з 30 до 7 днів, а експлуатація та технічне обслуговування спрощуються за рахунок можливості керування за допомогою мобільного пристрою.

Надійність. Кожен компонент FusionModule2000 6.0 розроблено з урахуванням стандартів безпеки. Надійне обладнання гарантує відсутність збоїв живлення, нульові ризики у роботі батареї та відсутність зменшення продуктивності системи охолодження. Архітектура безперервного охолодження забезпечує безперебійність сервісу. Інтелектуальне модульне рішення для центру обробки даних уже отримало сертифікацію кібербезпеки China Cyber Security Certification і міжнародну сертифікацію за критеріями оцінки інформаційної безпеки.