Компанія Нова пошта за 6 місяців 2023 року компанія доставила 170 млн відправлень, що вище результату аналогічного періоду 2021 року на 9%. А об'єм сплачених податків та зборів в бюджети України усіх рівнів склав 5,1 млрд — на 75% більше, ніж за той самий період минулого року.

Компанія продовжила інвестувати в розвиток інфраструктури по всій Україні та збільшила за цей час кількість відділень різного типу на 935 одиниць. Найбільший акцент у розвитку мережі  зроблений на збільшення кількості точок приймання та видачі посилок у партнерстві з місцевим та мережевим бізнесом, а також поштоматів. Загальна кількість відділень перевищує 10 000, а поштоматів – 14 000. Наразі мережа поштоматів Нової пошти — друга за розміром у Європі.

За перше півріччя Нова пошта доставила 4,2 млн міжнародних посилок. Українці частіше, ніж до повномасштабної війни, користувались NP Shopping – сервісом купівлі на міжнародних сайтах: кількість таких посилок зросла на 34% у порівнянні з тим самим періодом 2021. Найбільш популярними країнами, з яких українці замовляли покупки, залишаються Китай та США, а улюбленими закордонними магазинами українців – Aliexpress, Амазон, 6pm, iHerb, ebay.

Доставляти посилки швидше допомагає власна компанія Supernova Airlines. Після початку польотів у травні цього року в партнерстві з латвійською RAF-Avia, авіакомпанія здійснила 14 рейсів та доставила 250 тис. міжнародних відправлень.

Нова пошта продовжує активну міжнародну експансію. За березень-червень 2023 компанія вийшла на ринок 4 країн та відкрила 21 відділення у Литві, Чехії, Румунії, Німеччині та Польщі. Так, у Польщі працює 32 відділення Nova Post та 2 сортувальних термінали. Кількість доставлених відправлень між Україною та Польщею за 6 місяців - 450 тис. Послугами вже скористались 250 тис. фізичних осіб та 1800 представників бізнесу.

Нова пошта активно підтримує армію та сили оборони, а також допомагає цивільному населенню, яке страждає від війни та її наслідків. Так, з початку року 12,6 тис. українців та 1450 благодійних фондів скористалися безкоштовною доставкою у рамках Гуманітарної пошти й за кошти компанії відправили посилки військовим, а також цивільним, які потрапили у складні життєві обставини. В цілому за пів року Нова пошта доставила 13,6 тис. тонн гуманітарних вантажів на прифронтову територію. А загальна сума допомоги компанії з початку повномасштабного вторгнення перевищила 807 млн грн, з них 419 млн грн інвестовано у 2023 році.

Нова пошта залишається сумлінним платником податків. За 6 місяців 2023 група компаній сплатила 5,1 млрд податків та зборів у бюджети України усіх рівнів — на 75% більше, ніж за той самий період минулого року. Таким чином ми допомагаємо підтримувати економіку України у складні часи, залишаючись опорою для українців.