Угорщина стала вже десятою європейською країною, де запрацювала Nova Post. Особливостю відділення Nova Post в Будапешті є те, що тут можна не тільки отримати послуги зі швидкої доставки, але це одночасно і коворкінг для української спільноти. Це місце, де українці та українські підприємці можуть зустрічатися, працювати, обмінюватися ідеями, вивчати мову, відвідувати кваліфікаційні курси, тренінги та лекції. Про це розказав Вячеслав Климов, співвласник Нової пошти.

Перше відділення Nova Post працює у Будапешті за адресою 1066, Teréz. körút 8. У ньому клієнти можуть отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 100 кг. Відділення працює кожного дня. Термін доставки з України в Угорщину - від 5 днів.

Почесним гостем на відкритті став Тимчасовий повірений у справах України в Угорщині, Іштван Балог. Він першим відправив в Україну вітальну листівку.

«Відкриття Nova Post на ринку Угорщини - це важливий момент у налагодженні співпраці між нашими країнами. У цей складний для України час вихід сильних та динамічних вітчизняних компаній на міжнародні ринки свідчить про адаптивність, стійкість та незламність українського бізнесу, а також приносить користь споживачам за межами власних кордонів. Наша спільна мета - підтримувати такі ініціативи та будувати нові мости для економічного зростання та партнерства. Нехай Nova Post усім нам нагадує, що мрії та невтомність завжди ведуть до великих досягнень та перемог», - зазначив І.Балог.

Вартість доставки з України в Угорщину складає від 250 грн за документи і від 400 грн за посилки.
Вантажі від 30 до 100 кг – 40 грн за кожен кілограм.

Також для клієнтів доступна доставка кур'єрами Nova Post на будь-яку адресу по всій Угорщині. Викликати кур'єра можна через сайт та мобільний додаток. Доставка кур’єром сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг або +250 грн за кожні 100 кг.