Нова серія ThinkPad P — це моделі ThinkPad P14s i Gen 4 та P16s i Gen 2, сертифіковані ISV рішення для різних цінових груп. Як і в решті портфоліо пристроїв ThinkPad, анонсованих на початку цього року, в новітніх мобільних робочих станціях збільшується використання перероблених матеріалів і пластику з вторинної сировини. Це відповідає постійному фокусу Lenovo на підтримці циркулярної економіки та меті компанії інтегрувати вторинну сировину в 100% продуктів для ПК до 2025 року.

●     ThinkPad P16 Gen 2: найпотужніша 16-дюймова мобільна робоча станція Lenovo створена для користувачів, яким потрібен найвищий рівень продуктивності на ходу. Новітній P16 Gen 2 оснащений процесорами Intel Core 13-го покоління серії HX з професійною графікою до NVIDIA RTX 5000 покоління Ada, що забезпечує прорив у швидкості, продуктивності та ефективності. PCIe Gen 5 забезпечує блискавичну підтримку зберігання і введення-виведення даних, а вбудована пам'ять DDR5 місткістю до 192 ГБ гарантує, що навіть найскладніші введення даних не становитимуть труднощів.

●     ThinkPad P1 Gen 6: потужність, мобільність і надлегкий витончений дизайн вагою всього 1,78 кг уособлюють ThinkPad P1. Пристрій ідеальний для творців контенту й оснащений інноваційними функціями, як-от система охолодження з використанням рідкого металу для покращеного охолодження ноутбука. ThinkPad P1 може бути оснащений новим 16-дюймовим сенсорним OLED-дисплеєм з 5-мегапіксельною камерою або дисплеєм з низьким рівнем синього випромінювання, що зменшує навантаження на очі. Заводське калібрування кольорів забезпечує чітке та якісне зображення, а відмінна мобільність підвищується завдяки WiFi-6E та опціональному 4G LTE для підтримки зв'язку у більш віддалених середовищах. Високопродуктивну графіку забезпечує процесор NVIDIA® RTX™ 5000 покоління Ada для мобільних робочих станцій або NVIDIA® GeForce RTX™ 4090.

●     ThinkPad P16v i Gen 1: розроблений для скорочення розриву у вартості між робочими станціями початкового та високого класу. Новий P16v легко справляється з великими складними робочими навантаженнями завдяки процесорам Intel Core 13-го покоління серії H та графічному процесору NVIDIA® RTX™ 2000 покоління Ada для мобільних робочих станцій. За продуктивність також відповідає подвійний тепловий відтік, який максимізує охолодження, дозволяючи користувачам використовувати вимогливі та багатозадачні програми на повну.

●     ThinkPad P14s i Gen 4 та P16s i Gen 2: 14-дюймові та 16-дюймові мобільні робочі станції Lenovo з тривалим часом автономної роботи. Моделі доступні в чорному (Black) або сірому (Storm Gray) кольорах та призначені для високої продуктивності та спільної роботи у віддалених і гібридних робочих середовищах. Пристрої мають декілька варіантів дисплеїв, включно з OLED і дисплеями з низьким рівнем синього світла, додатковою 5-мегапіксельною камерою і графікою NVIDIA RTX A500 в максимальній конфігурації.