Рішення GROW with SAP допоможе середнім підприємствам перейти на хмарну ERP-систему та забезпечить швидкість, прогнозованість і постійні інновації. 

«ERP від SAP вже довгий час забезпечує прозорість управління бізнесу для провідних компаній світу. За допомогою GROW with SAP ми піднімаємо це на новий рівень і для середніх підприємств, надаючи їм індивідуальні пропозиції, які допоможуть цим організаціям розвивати свій бізнес, —зазначив Крістіан Кляйн, генеральний директор і член Виконавчої ради SAP SE. — GROW with SAP забезпечує гнучкість та інновації, які потрібні середнім компаніям не тільки сьогодні, але й для успішного розвитку в майбутньому».

GROW with SAP пропонує налаштування найкращих практик, які середні підприємства можуть відразу імплементувати. Вбудовані можливості штучного інтелекту (AI) і автоматизації означають, що клієнти бачитимуть швидкі результати. Пропозиція GROW with SAP також поєднує SAP S/4HANA Cloud public edition з послугами прискореного впровадження, доступом до глобальної спільноти експертів та безкоштовними навчальними ресурсами, завдяки чому в клієнтів є змога імплементувати проект менш ніж за 4 тижні.

Оскільки до GROW with SAP входить Business Technology Platform, клієнти можуть налаштовувати свої власні процеси в хмарному середовищі з використанням SAP Build. За допомогою рішень SAP Build, користувачі бізнесу можуть створювати підприємницькі додатки, автоматизувати процеси та проєктувати портали без написання коду — важливий актив для тих, хто найбільше знає про бізнес процеси в компанії та може створювати необхідні рішення.

«Коли ми розробляємо новий продукт і розміщуємо його в SAP S/4HANA Cloud public edition, то лиш одним натисканням кнопки, всі бачать однакові ціни, локалізовані назви, дані про продукт, інформацію про сьогоднішні й очікувані наступного тижня продажі. SAP S/4HANA Cloud public edition допомагає нам отримати повну картину запасів, потужностей та термінів доставки, забезпечуючи більш ефективний бізнес для RIHO та найкращий досвід для наших клієнтів по всьому світу», — прокоментував Ґай Клейсен, генеральний директор RIHO.

Дослідження IDC показує, що багато середніх підприємств стрімко зростають та потребують, щоб технології розвивалися швидко разом з бізнесом, оскільки вони стикаються з тими ж глобальними проблемами, що й великі підприємства.

Глобальна партнерська екосистема SAP також буде співпрацювати з клієнтами щодо GROW with SAP. Клієнти можуть бути впевнені в тому, що вони матимуть підтримку кваліфікованих партнерів, які забезпечать їхні технологічні потреби.