Відтепер українці в Литві можуть легко відправляти речі додому та швидко отримувати їх від рідних з України. Це вже друга європейська країна, де з’явилися відділення Nova Post.

Надзвичайний і Повноважний Посол України у Литовській Республіці пан Петро Бешта відвідав нове відділення та першим відправив в Україну вітальну листівку.

«Повномасштабна війна стала важким випробуванням для українського бізнесу. Та навіть попри щоденні виклики, український бізнес проявляє неабияку адаптивність, стійкість та незламність. Хтось продовжує працювати під обстрілами, хтось знайшов можливості для релокації бізнесу всередині України. А є й такі, що зуміли масштабуватися та вийти на нові європейські ринки. Яскравим прикладом стала українська компанія Nova Post. Гнучкість та стабільність, яку демонструє компанія Nova Post, доводить, що співпраця з українським бізнесом – це можливість для інвестицій без ризику для іноземних інвесторів», – зазначив Петро Бешта, Надзвичайний і Повноважний Посол України у Литовській Республіці.

Відділення працюватиме щоденно, щоб кожен устиг відправити або отримати свої посилки. Термін доставки - від 5 робочих днів.

Вартість доставки складає:
• до 2 кг - 300 грн,
• до 10 кг - 450 грн,
• до 30 кг - 600 грн,
• від 31 кг до 1000 кг - 25 грн за 1 кг ваги.