Стильний і портативний ноутбук IdeaPad Duet 3i підходить для користувачів, яким потрібен універсальний і портативний пристрій для роботи в будь-якому місці. IdeaPad Duet 3i легкий, тонкий (лише 8,95 мм), дуже просто перетворюється в режим ноутбука, планшета зі стилусом. Завдяки можливості від'єднати екран від клавіатури користувачі можуть комфортно працювати в невеликих приміщеннях за допомогою сенсорного екрану.

Особливістю цієї 11,5-дюймової моделі є сенсорний 2K дисплей зі 100% охоплення колірного простору за стандартом DCI-P3, що забезпечує якісну кольоропередачу та яскравість 400 ніт, щоб користувачі могли насолоджуватися чудовими враженнями від перегляду в різноманітних налаштуваннях.

Оновлена фронтальна камера на 5 МП і задня веб-камера на 8 МП забезпечують більш чітке зображення з підтримкою технології Dolby Audio для кращого звучання. Крім того, для більш плавної роботи в цьому поколінні пристроїв є додатковий цифровий стилус Lenovo для швидкого створення нотаток під час зустрічей або уроків.

Новинка оснащена новітнім процесором Intel серії N, підтримує Wi-Fi 6 і до 8,5 годин роботи від батареї з Rapid Charge Boost. Це дозволяє користуватись пристроєм ще 2 години після короткого 15-хвилинного заряджання.