MTI Hi-Tech Engineering розвиває напрямки з гарантійного та післягарантійного ремонту для корпоративних замовників MTI та кінцевих споживачів. Використовуючи багаторічний досвід ремонту великого спектру комп’ютерної техніки, телевізорів та периферійного обладнання, компанія надалі розширює свій профіль.

Із середини січня Техцентр МТІ відкриває новий напрям сервісу, який буде надаватися по ремонту та обслуговуванню генераторів.

Ремонт цього обладнання при нестабільній ситуації із електропостачанням та при необхідності автономності є вкрай потрібним як для бізнесу будь-якої величини та спрямування, так і для простих громадян.

Клієнтам Технічного центру відтепер пропонується повний спектр послуг із ремонту побутових бензинових, дизельних, газових генераторів потужністю до 20 кВт.

Послуги ремонту MTI Hi-Tech Engineering надаються при несправностях та поломках генераторів будь-якої складності та без обмежень виробника. Це, в тому числі: технічне обслуговування, профілактика, заміна масла та фільтрів, ремонт двигуна та електричної частини, регулювання клапанів, чистка та налаштування паливної системи тощо.

Перед ремонтом здійснюється діагностика всіх частин генератора за допомогою сучасного обладнання для визначення причини несправностей та обсягу майбутніх робіт. Терміни і ціна роботи визначається тільки після ретельної діагностики.

Гарантія на послуги ремонту в Техцентрі надається як на виконані роботи, так і на замінені деталі, а також пропонується додаткова послуга із сервісного супроводу генераторного обладнання.

Генератори приймаються на ремонт за адресою головного офісу MTI Hi-Tech Engineering у місті Києві: бул. Вацлава Гавела, 9.