Сучасний дизайн нової продуктової лінійки українського виробника KIVI – результат роботи власного R&D центру й трьох дизайнбюро. Моделі Smart-телевізорів виконані в єдиній лаконічній концепції – з мінімальними боковими рамками та на елегантних металевих підставках. В безрамковому дизайні представлені моделі діагоналлю від 32’’ до 65’’.

KIVI використовує лише панелі найвищої якості, що мають роздільну здатність HD, FHD та UHD, та надає гарантію 3 роки на всі дисплеї. Щоб якість зображення, що виводиться на екран, відповідала всім сучасним вимогам і очікуванням користувача, KIVI впровадили у нову лінійку такі технології покращення зображення, як HDR, MEMC, Max Vivid та Super contrast control. Якісне звучання гарантує акустична система, розроблена спільно з JVCKenwood.

Смарт-телевізори 2022 року працюють під управлінням повнофункціональної ОС Android TV 11 з усіма її перевагами – 10 000+ додатків та відмінна сумісність з продуктами екосистеми Google. Це найновіша версія найпопулярнішої системи Smart TV – вона швидка, надійна, стабільна, зі зручним і зрозумілим інтерфейсом. Підтримка Chromecast дає можливість користувачеві транслювати контент зі смартфона на екран телевізора буквально за секунду. Google Assistant працює з розпізнаванням голосових команд українською мовою.

KIVI Smart TV – це не тільки пристрій для трансляції контенту, але й медіа-хаб KIVI Media. Завдяки йому ТВ-канали, тренування та ігри доступні користувачу відразу після розпакування телевізору – без додаткових скачувань і налаштувань.

Новий дизайн

З-понад 300 запропонованих варіантів дизайну було обрано найвитонченіший і мінімалістичний. Так, ширина видимої частини бокових рам становить лише 2,6 мм. Для установки на полицю розроблені елегантні металеві підставки. Задня панель телевізору відрізняється продуманою ергономікою розташування роз’ємів, тому підключати додаткову апаратуру швидко й зручно. Для того щоб телевізор ідеально вписався в інтер’єр, моделі лінійки діагоналлю 24’’, 32’’, 43’’, 55’’ доступні в білому кольорі.


Якість зображення 

KIVI доклали значних зусиль, щоб збільшити яскравість, покращити рівномірність підсвічування та збагатити кольорову гаму дисплея. Телевізори з нової лінійки підтримують HDR – не тільки для файлів з жорсткого диска, але й під час відтворення потокового контенту й ігор (з консолі чи ПК).

Технологія Super Contrast Control дозволяє автоматично змінювати контрастність зображення – як усього екрану, так і окремих його частин. Щоб гарантувати, що екран UltraHD працює на повну потужність навіть під час перегляду контенту якістю нижче 4K, процесор телевізора може покращувати чіткість зображення завдяки технології UltraClear.

Max Vivid — це новітня технологія KIVI, яка покращує якість зображення та додає йому потрібної кількості яскравості та насиченості. Відеоконтент із низькою частотою кадрів або з ривками виглядатиме плавно, а деталі чітко завдяки вбудованій технології MEMC. Це динамічна технологія компенсації, коли процесор автоматично оцінює якість зображення й додає необхідну частоту кадрів. Технологія особливо важлива при перегляді спортивних подій чи динамічних сцен у кіно.

Режим Game Mode оптимізує якість зображення під час ігор. А режим ALLM забезпечує трансляцію зображення, що виводиться на екран з консолі, необхідною частотою кадрів і без затримки, тобто час між виконанням дії в грі і відображенням її на екрані стає мінімально коротким.

Звук від JVC

Для нової лінійки продуктів KIVI спільно з японською компанією JVC Kenwood створили інтегровану акустичну систему, що доповнює якісне зображення хорошим звуком. Фірмові динаміки відкалібровані для кожної моделі телевізора вручну та вдосконалені за допомогою системи обробки звуку в реальному часі Dolby audio processing (DAP). Вона дозволяє вибирати попередні налаштування звуку та має додаткові інструменти, як-от посилення гучності голосу або автоматичне вирівнювання різких звуків під час динамічних сцен або реклами.

Стабільна й швидка робота системи

В телевізорах KIVI нової лінійки використовується сучасним потужний чипсет (на 30% ефективніший ніж у середньому по ринку), що гарантує стабільну та швидку роботу системи. Завдяки використанню нового графічного ядра стали доступними функції MEMC, ALLM та ін.

Powered by Android TV 11

У 2020 році KIVI підписали угоду з Google, що суттєво вплинуло на стабільність і швидкість роботи операційної системи. Спільні зусилля R&D відділу KIVI, Google і Mediatek, а також детальне тестування оновлених версій прошивки перед випуском дозволили оптимізувати роботу програмного і апаратного забезпечення телевізорів. Завдяки ОС Android TV 11, сертифікованої Google і Netflix, користувачеві доступні всі сервіси Google, створені спеціально для TV-платформи, величезна кількість додатків з Google Play, а також технологія Chromecast і Google Assistant.

Управління

Пульт дистанційного управління був розроблений у співпраці з південнокорейською компанією Remote Solution. Ергономіка побудована на основі досліджень KIVI і Google: кнопки розташовані інтуїтивно зрозуміло, працюють тихо і надійно. Пульт під’єднується до телевізора по Bluetooth LE і оснащений чутливим мікрофоном для голосових команд. Також у ньому передбачено функцію Air Mouse – вбудований гіроскоп реагує на рухи руки й імітує курсор комп’ютерної миші. Це особливо зручно при вводі інформації та навігації по меню. Користуватися пультом так само просто, як і мишею.

KIVI MEDIA 2.0

Разом із лінійкою 2022 року KIVI представили оновлену фірмову програму KIVI MEDIA для швидкого доступу до різноманітного партнерського контенту. Телеканали, ігри, тренування стають доступними одразу після розпакування телевізора – жодних додаткових скачувань і налаштувань. Наразі впроваджені такі розділи KIVI MEDIA:

Телеканали: безкоштовні та платні канали, адаптовані для локальних ринків.

Фільми: добірка безкоштовних фільмів, мультфільмів і серіалів.

Тренування: регулярно оновлювані тренування з тренерами світового рівня допоможуть глядачам підтримувати своє тіло у формі.

Ігри: в розділ інтегровано сервіс Boosteroid — це один із трьох найбільших провайдерів хмарних ігор у Європі. Boosteroid дозволяє грати в високотехнологічні сучасні комп'ютерні ігри просто на телевізорі без використання консолі: гра запускається на власних серверах партнера і через Інтернет передається на екран користувача. Управління грою відбувається за допомогою геймпаду. Також смарт-телевізори KIVI підтримують платформу AirConsole, яка дозволяє кільком користувачам (до 16) грати одночасно на одному екрані, керуючи грою через свої смартфони.

Покупці Smart-телевізорів нової лініки KIVI також матимуть 12 місяців підписки на навчальний і розважальний контент для дітей від міжнародної платформи Da Vinci Kids.

Додаток KIVI Media буде регулярно оновлюватися, пропонуючи користувачеві цікавий і ексклюзивний контент.

Нагадаємо, що KIVI — українська компанія, заснована в 2016 році. Основний бізнес — розробка та виробництво телевізорів. Зараз KIVI — міжнародна компанія з дистрибуцією продукції в Європу та Азію, європейський офіс якої розташовано в Будапешті, Угорщина. Відділ Research & Development знаходиться в Україні та Китаї.

Виробництво KIVI здійснюється на потужностях найбільшого в світі контрактного виробника MTC (Шеньчжень, Китай) і відповідає міжнародним вимогам якості. KIVI використовує комплектуючі провідних виробників Китаю, Японії, Тайваню, Південної Кореї.

На сьогодні продано понад 1,5 мільйона пристроїв. KIVI є сертифікованим партнером Google і Netflix.