Міжнародний бренд рішень для бізнесу та освіти Prestigio Solutions оголосив про запуск нової категорії продуктів: рішення для відеоконференцій та онлайн-комунікацій. Тепер продуктовий портфель компанії дозволяє створювати сучасні переговорні кімнати та навчальні класи відповідно до запитів клієнта.

На старті категорія представлена ​​шістьма пристроями, включаючи спікерфон (Speakerphone Alpha), конференц-камери для малих, середніх та великих переговорних кімнат (13MP UHD Camera, Panoramic VC Camera, Collaboration Bar Alpha, 4K PTZ Camera), а також веб-камери для персонального використання (Windows Hello Camera).

При формуванні модельного ряду компанія наголосила на якості звуку і зображення, простоті підключення та використання, а також на мінімізації проводів у приміщенні.

Так, наприклад, спікерфон Prestigio Solutions Speakerphone Alpha (PVCSN0M601) мають можливість підключення по Bluetooth до будь-якого пристрою, функцію бездротової зарядки і можуть працювати в автономному режимі до 8 годин. Наявність шести вбудованих всеспрямованих мікрофонів з радіусом дії до 5 метрів дозволяє проводити збори з великою кількістю учасників без втрати якості звуку.

Всі камери для переговорних кімнат мають 4K UHD роздільну здатність, що дозволяє передавати яскраве та барвисте зображення у форматі високої чіткості.

Крім того, Panoramic VC Camera (PVCCU12M201) має два вбудовані мікрофони та ультраширокий кут огляду в 180 градусів, що робить її ідеальним рішенням для невеликих переговорних кімнат і дозволяє захопити у кадр усіх присутніх.

Collaboration Bar Alpha (PVCCU12M601) від Prestigio Solutions – це 4K Plug & Play камера, 6 вбудованих мікрофонів та потужний динамік в одному пристрої. Також камера оснащена 5-кратним зумом та функцією стеження за спікером, що дозволяє завжди залишатися у фокусі під час виступу.

Флагманом лінійки камер для відеоконференцій від Prestigio Solutions є 4K PTZ Camera (PVCCU8N001) c функцією Pan-Tilt-Zoom, 192-кратним зумом та професійною якістю зйомки у форматі 4K 60fps. Завдяки підтримці технології PoE (Power over Ethernet) камера може бути розміщена без прямого доступу до електричної розетки, наприклад, на стіні.

Пристрої персонального використання представлені в лінійці FHD камерою Windows Hello Camera (PVCCF2M202) з біометричною автентифікацією на базі функції Windows Hello — для тих, кому необхідний додатковий захист доступу до пристрою.