Платформа Дія.Цифрова громада є базою знань для відповідальних за цифровізацію у всіх органах місцевої влади — CDTO. Це заступники з цифрової трансформації, які поступово з’являються в кожному місті та громаді. Дана платформа систематизує матеріали для CDTO на місцях. Тут містяться рекомендації щодо впровадження цифрових інструментів, план цифрової трансформації, алгоритми та нормативно-правові документи, які можуть знадобитися CDTO в регіонах для ефективного впровадження цифровізації.

«Запуск платформи Дія.Цифрова громада є стратегічно важливим рішенням, яке демонструє системний підхід до цифровізації. Завдяки цьому порталу всі цифрові лідери в регіонах будуть на одній хвилі — знатимуть про державні програми та субвенції, оперативно дізнаватимуться останні новини у сфері цифрової трансформації регіонів», вказується в прес-релізі Міністерства цифрової трансформації.

Платформу Дія.Цифрова громада реалізовано завдяки підтримці Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією.