Шановні читачі PCWeek/UE!

Ось і закінчився дуже непростий як для нашої країни, так і для української ІТ-індустрії 2013 рік! Економічний підйом та зростання ІТ-ринку в 2011 році, зумовлені відкладеним попитом, змінилися стагнацією 2012-го, а у 2013 в економіці почали спостерігатися відверті кризові явища. Скорочення ІТ-бюджетів та невизначеність майбутнього призвели в свою чергу до спаду ІТ-ринку.

Багатьом з нас цей рік запам'ятався відмовою нашого уряду від довгоочікуваної угоди про асоціацію з Євросоюзом, кривавим розгоном мирних демонстрантів, рекордними за своїми масштабами демонстраціями протесту проти чинної влади та глибокою політичною кризою. Ці події фактично привели до заснуванням сучаної «Запорізької Січи» – Євромайдану.

Талісман 2014 року — синій дерев'яний кінь. Вважається, що цей рік принесе з собою динамізм та напористість, поєднання розважливості і вогненної пристрасті.

Тож поздоровляємо вас з Новим роком! Давайте разом вірити в зміни на краще та дивитися в майбутнє з оптимізмом! Бажаємо вам енергії, волі та наполегливості в досягненні ваших цілей.