У світі технологій iPhone не перестають вражати інноваціями. Одним зі смартфонів, що здивував світ передовими технологіями, свого часу став 11 Pro Max. Цей пристрій не лише виокремлюється своїм елегантним дизайном, але й має низку функцій, що досі є передовими на ринку. Від просунутої камери до тривалого часу роботи акумулятора – пропонуємо більш детально розглянути захоплюючі та нетривіальні фішки iPhone 11 Pro Max бу, про які ви, можливо, не знаєте. А також, чому сьогодні доцільніше купити вживаний апарат. 

Камера 11 Pro Max

У iPhone 11 Pro Max камера чудово знімає як фото, так і відео. Бувають ситуації, коли немає можливості швидко перемикатися між режимами. Але в цьому смартфоні це й не потрібно, оскільки перебуваючи у режимі фото ви також можете знімати відео. Для цього достатньо утримувати кнопку зйомки і доки ви її тримаєте, здійснюється відеозапис.

Також можна просто в режимі фото, утримуючи кнопку, зробити свайп та відео почнеться автоматично. 

Аудіозум Айфона 11 Про Макс

Наступна функція розпіарена Samsung, але в 11 Pro Max вона також є. Це аудіозум. Назвати функцію інноваційною не можна, оскільки нею ще у 2013 році володіли LG смартфони. Але все ж вона варта уваги.

Коли під час відеозйомки ви робите масштабування на якомусь об'єкті, то і запис звуку фокусується на цьому об'єкті. 

Легке вимкнення 11 Pro Max бу

Бувають ситуації, коли пристрій потрібно вимкнути. Для нових власників айфона це дійсно випробування, оскільки вимкнути iPhone 11 Pro Max бу можна тільки комбінацією клавіш Power + гучність вгору. Як з'ясувалося, не лише. Інший спосіб користувачі можуть вважати навіть зручнішим: зайдіть в «Налаштування» – «Основні» та внизу натисніть «Вимкнути». 

Запис екрану Про Макс 11 Айфон

Оскільки функцію «закладено» в 11 Про з коробки, окремі додатки для цього ставити не потрібно. Але проблема в тому, що в центрі управління за умовчанням такої можливості немає. Щоб її активувати, зайдіть в «Параметри» – «Пункт керування» – «Налаштувати елементи керування». Шукайте запис екрана та натисніть «Плюс». Тепер, зайшовши до центру управління, ви побачите іконку запису екрану. Після натискання на неї починається зворотний відлік, щойно кнопка стає червоною, запис розпочинається. Під час запису на дисплеї годинник теж стає червоним і натиснувши на нього ви можете зупинити запис. Переглянути отриманий результат можна у розділі «Фото». 

Текст 

Написання текстів за допомогою жестів – ще одна цікава функція Айфона 11 Про Макс бу.

Проблема редагування тексту актуальна досі, коли, наприклад, щось треба швидко змінити в тексті. Пальцями потрапити в потрібну точку екрана, щоб виставити курсор, буває досить незручно.

Рішення просте – утримуйте пробіл, щоб відкрити Touch-панель. Легко проводьте пальцем та підставляйте курсор туди, куди потрібно. Щоб виділити слово, зробіть подвійний клік. Якщо потрібно виділити весь текст – натисніть потрійний клік. 

Кнопка навігації 

Прихована кнопка, яку можна додати на екран і використовувати для більш комфортної навігації. Реалізується наступним чином: зайдіть в «Налаштування» – «Універсальний доступ» – «Дотик» – «AssistiveTouch». У такий спосіб ви отримуєте кнопку, до якої є доступ, незалежно від того, в якому розділі iPhone 11 Pro Max бу ви знаходитесь.

При натисканні на кнопку можна переглянути повідомлення, відкрити «Пункт керування», звернути всі меню або запустити Siri. Найголовніше, що кнопку можна підлаштувати під себе. Наприклад, призначити певні функції на одинарний клік, подвійний та потрійний. Працює ця кнопка чудово та значно спрощує користування пристроєм. 

Знаючи лише про такі фішки Айфона 11 Про Макс, виникає бажання його купити. Шукати новий апарат недоцільно, оскільки вже є більш нові серії та конфігурації зі значно ширшими можливостями. Інша справа – якщо ви хочете смартфон Apple, вам не потрібні найкрутіша продуктивність та камери, і ви плануєте заощадити кошти. В такому разі варто придивитись до  11 Pro бу ціна якого в магазині «ЯК НОВИЙ» – від 13 999 грн (64 ГБ). Для порівняння, такий самий, але новий пристрій коштує близько 30 000 грн.