Китайський виробник мобільної техніки Tecno Mobile, що входить до Transsion Holdings, представив свій перший ноутбук із нової серії MEGABOOK K. Нова серія пропонує збалансовані та бюджетні пристрої, здатні закрити ключові запити споживачів.

Екран MEGABOOK K16 16″ FHD забезпечує розширене візуальне охоплення завдяки співвідношенню сторін 16:10, а співвідношення площі екрану до корпусу 91% робить дисплей практично безрамковим. Більш досконале звучання забезпечує система TECNO VOC зі звуковими ефектами DTS та стереодинаміками на 2,5 Вт від TECNO Audio Lab, які створюють чистий та насичений звук на 50% голосніше, ніж у попередніх моделях MEGABOOK.

Ноутбук підійде тим користувачам, які беруть участь в онлайн конференціях. Камера 2 Мп і подвійний AI-мікрофон з шумопоглинанням вловлюють голос учасника конференції на відстані до 5 метрів, забезпечують високу якість зв'язку та створюють комфортні умови для роботи. Звук залишається гучним та чітким навіть поза приміщенням.

Обчислювальний блок в новому лаптопі доволі непоганий: це процесор Intel Core 12-го покоління i5-1235U з частотою до 4,40 ГГц., SSD-накопичувачем на 512 Гб та оперативною пам'яттю 16 Гб, а також системою охолодження підвищеної потужності, що ще більше розширює можливості пристрою.

Система охолодження складається з одного великого вентилятора та чотирьох широких отворів для ефективного розсіювання тепла, що практично унеможливлює перегрів навіть при інтенсивній роботі. Більш того, згідно з тестами TECNO LAB, енергоємний акумулятор ноутбука 70 Вт-годин здатний працювати до 17,5 години без підзарядки в певних користувальницьких сценаріях.

Дизайн MEGABOOK K16 доповнений міцною конструкцією шарнірів, тому його кришка легко відкривається на 180° навіть однією рукою, а металевий корпус ноутбука відрізняється приємним на дотик покриттям.

У корпусі ноутбука є 7 портів для підключення різних пристроїв і мережевого кабелю. У кнопку включення ноутбука вбудований сканер відбитка пальця, а широкий тачпад полегшує роботу над будь-якими проектами. Технологія OneLeap дозволить ефективно працювати в кросплатформному режимі та переносити дані зі смартфона на ноутбук та назад.