Портфоліо ноутбуків ThinkBook Plus пропонує функціонал, що забезпечить максимальну гнучкість. Новий Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid може легко перетворюватися з ноутбука на планшет і навпаки. Це рішення містить два продукти: базову систему ноутбука на Windows і планшет. Їх можна використовувати окремо як два пристрої або використовувати разом як ноутбук, тож користувачі можуть легко перемикатися між системами Windows 11 і Android. Пристрій складається зі станції ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid Station, яку можна використовувати окремо при підключенні до зовнішнього дисплея, і планшета ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid Tab, який можна від’єднати та використовувати автономно.

Розроблений для творців медіаконтенту, дизайнерів, фахівців з логістики, фінансових аналітиків та будь-яких користувачів, які можуть скористатися подвійною функціональністю, цей пристрій може виконувати практично будь-які основні завдання в різних форматах. Наприклад:

  • Ноутбук з Windows 11 для повноцінного використання ПК:

1)    з підключеним планшетом забезпечує яскравий 14-дюймовий OLED-дисплей 2,8K;

2)    можна від'єднати планшет і використовувати Hybrid Station як комп’ютер, підключений до зовнішнього дисплея

  • Ноутбук на Windows 11 із гібридною трансляцією, який забезпечує роботу застосунків Android на екрані у вікні «Картинка в картинці» з високою якістю та низькою затримкою.

  • Планшет із клавіатурою: гібридна станція працює як клавіатура та ClickPad — забезпечує комфортну роботу чи розваги через екосистему Android завдяки подовженому ресурсу батареї.

  • Від’єднаний екран забезпечить повноцінне використання планшета на Android, що ідеально підходить для створення нотаток за допомогою додаткового пера Lenovo Tab Pen Plus, демонстрації слайдів або перегляду відео, якщо розмістити його на додатковій універсальній підставці Lenovo Universal Easel Stand.

Висока адаптивність до потреб користувача, потужна продуктивність ПК зі штучним інтелектом з процесором Intel Core Ultra та графікою Intel Arc у Hybrid Station дозволять користувачам отримувати максимум від ноутбука на Windows 11. Від'єднання дисплея означає, що користувачі також можуть використовувати переваги планшета з процесором Qualcomm, не перериваючи роботу на гібридній станції для підключення до зовнішнього монітора. А завдяки витривалим батареям на обох пристроях, які інтелектуально керують подачею живлення, з’єднанню через Wi-Fi і можливостям бездротового проеціювання на підтримувані зовнішні дисплеї користувачі можуть довше виконувати багато завдань одночасно й без зайвих дротів.