Як зазначається в прес-релізі вендора, Polywell B760L2 – одна з найпередовіших моделей, представлених сьогодні на ринку, що підтримує процесори Intel Core 13-го та 14-го покоління. Новинка оснащена високошвидкісною пам'яттю DDR5, що забезпечує стрімку роботу системи навіть при запуску ресурсомістких додатків.

B760L2 пропонує широку комбінацію відеовиходів: HDMI, DisplayPort чи навіть VGA-з'єднання. Для тих, хто потребує підвищеної безпеки та керованості, B760L2 може опціонально поставлятися з технологією vPro, що надає розширені можливості віддаленого керування та надійні засоби захисту. Крім того, BIOS системи підтримує функцію Watchdog, що особливо важливо для промислових додатків та програм штучного інтелекту, що вимагають певного рівня високої готовності.

Підлаштовуючись під конкретні потреби користувача, ця модель може бути оснащена комбінацією з 6 x COM-портів. Крім того, тут є 6 портів USB 3.2 та 4 порти USB 2.0. Окремо треба відзначити наявність інтерфейсів 1 x PCIe 5.0×16 та 1 x PCIe 4.0×4.

Притому варто відзначити, що Polywell B760L2 відноситься до ПК малого форм-фактора (SFF). Завдяки компактному дизайну він легко впишеться в будь-який робочий простір без шкоди для продуктивності та функціональності. Розміри корпусу становлять лише 8,1"(Ш) x 8,1"(Г) x 2,6"(В), а маса – близько 700 г.

B760L2 оснащений двома портами 2.5G LAN, що забезпечують швидке підключення до мережі, крім того, модуль Wi-Fi M.2 2230 надає розширені можливості бездротового підключення.

Модель B760L2 (як і всі міні-ПК Polywell Computers) збирається із компонентів промислового класу. Це забезпечує високу надійність комп'ютера і дозволяє вендору заявляти про напрацювання на відмову в 100 тисяч годин, що є непересічною пропозицією на ринку.


Міні-ПК B760L2 розроблений з використанням високоякісних компонентів та передових технологій. Він пройшов ретельне тестування для забезпечення сумісності з різними програмними програмами та апаратними конфігураціями.