Завдяки розробникам з платформи Brave1 в Україні з'явився застосунок Drill. Ця програма призначена для зручного навчання тактичної медицини, самозахисту та професійного поводження зі зброєю. Застосунок розробили українці, щоб допомогти військовим, поліцейським і цивільним.

У застосунку є комплексні програми тренувань для пістолета та карабіна, а також 54 вправи для відпрацювання окремих навичок і 17 уроків різного рівня складності на поводження зі зброєю. Їх створили експерти з багаторічним досвідом участі в спортивних змаганнях і реальних бойових діях.

Особливість Drill — можете створити власний навчальний курс та отримати «живий» фідбек від професійних інструкторів. Застосунок пройшов перевірку Міноборони та високо оцінений ЗСУ.

Нагадаємо, що BRAVE1 – це кластер для розвитку Defense Tech в Україні, заснований Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством оборони України, Генеральним штабом Збройних Сил України, Радою національної безпеки і оборони, Міністерством стратегічних галузей України, Міністерством економіки України.