Компанія Vodafone Україна розпочала п’ятий відбір на навчання у школі по підготовці фахівців з Data Science. Старт навчання заплановано на 16 січня 2024 року. 

Vodafone Big Data Lab – це комплексний інтенсивний курс з підготовки data science спеціалістів, який передбачає вивчення фундаментальних математичних дисциплін, доменну експертизу і практику з реальними великими даними Vodafone. 

Навчання триватиме шість місяців і складається з десяти взаємопов’язаних модулів, за кожний з яких відповідає окремий ментор з міжнародною кваліфікацією. Курс допоможе слухачам отримати теоретичні знання і практичні навички, достатні для старту кар’єри в data science. Наприкінці навчання студенти виконують великий фінальний проект від бізнес підрозділу Vodafone Україна, який базується на реальних великих даних і піде у портфоліо.

Навчання проводиться тричі на тиждень в реальному часі онлайн. Лекції записуються і доступні для повторного перегляду. Студенти можуть консультуватись з менторами на лекціях, в LMS системі чи мессенджерах. Розмір групи 20-25 осіб.

Відбір містить такі етапи:                                                            

- подача заявки на сайті bigdatalab.com.ua

- проходження тестів на визначення рівня підготовки кандидата

- проходження співбесіди для загальної координації і визначення мотивації

- отримання запрошення на навчання

Після проходження відбору кандидатам можуть запропонувати пройти підготовчий курс для підвищення рівня підготовки. Повідомляється, що підготовчий курс стартує 21 листопада 2023 року, а основний – 16 січня 2024 року.