Компанія TeamViewer, світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, підписала угоду про стратегічне партнерство з глобальним постачальником індустрії мобільності майбутнього Hyundai Motor Company.

TeamViewer і Hyundai Motor Company співпрацюватимуть, щоб максимізувати переваги цифровізації на «розумному підприємстві» HMGICS за допомогою платформи доповненої реальності (AR) TeamViewer, яка включає можливості змішаної реальності (MR) і штучного інтелекту (AI). Платформа буде підтримувати складання, технічне обслуговування, управління якістю, логістику, проекти роботи з клієнтами та навчання співробітників.

Обидві компанії проводитимуть спільні дослідження та розробки (НДДКР) у галузі інтелектуальних заводських операцій з використанням доповненої реальності, імерсивного цифрового досвіду для передових працівників та підтримки штучного інтелекту для майбутнього автомобільного заводу. 

Варто зазначити, що компанія TeamViewer активно підтримує Україну у воєнний час та надає українським компаніям безкоштовні ліцензії. Всі клієнти, яким необхідно продовжити підписку, а також нові користувачі можуть отримати інформацію про те, як користуватися платформою TeamViewer!