Оператор електронних комунікацій Київстар разом з американським виробником систем навігації компанією Trimble та лідером с/г галузі у сферах автономізації та розумного землеробства з використанням змішаного парку машин PTx Trimble створили вигідну пропозицію для українських аграріїв.

Так, з травня і до кінця року при підключенні річного пакету RTK-сигналу від Київстар користувачі зможуть безкоштовно розблокувати систему автоводіння на базі дисплея GFX від Trimble на сільськогосподарській техніці до рівня RTK та отримати активацію послуги Trimble xFill Premium для резервування RTK сигналу.

Нагадаємо, що RTK станція – це пристрій, що посилає через GPRS-з'єднання корегуючий сигнал, який дозволяє радикально підвищити точність звичайного GPS-позиціонування – до 2,5 см. У сільському господарстві послуга RTK корекції використовується для точного орієнтування та навігації техніки та допомагає у реальному часі отримувати координати для неї. Загалом технологія підвищує продуктивність робіт, зменшує витрати на виробництво, полегшує працю водіїв у полі та дозволяє отримувати вищі врожаї.

Пропозиція діє до кінця 2024 року, щоб скористатися спеціальними умовами, потрібно звернутися до дилера Trimble або залишити заявку на сайті Київстар.