Колеса Continental PremiumContact 7 випущені в 2022 році, через п'ять років після свого попередника, вражаюче вийшли на ринок. Автошини проектувалися з рядом покращень, проте основний наголос було зроблено на покращення характеристик у мокрих дисциплінах.


Шини Continental PremiumContact 7 продемонстрували видатні характеристики у різних випробуваннях, твердо закріпивши свою перевагу у категорії надвисоких характеристик (UHP). У матеріалі інтернет магазину Autoshini.Com показана загальна позиція PremiumContact 7 у кожному прес-тесті, якщо коротко – 75% тестів лише перша.

Огляд перемог у тестах:

Тести гуми за 2024 рік

  • ADAC - 1-е місце з розміром 215/55 R17, продемонструвавши чудове гальмування та керованість.
  • AZ - 1-е місце з розміром 225/45 R17, підкресливши його чудові якості як на мокрій, так і сухій дорозі.
  • Sport Auto - 1-е місце у розмірі 215/40 R18, особливо відзначившись у динамічних сценаріях водіння.
  • AMS – 1-е місце 235/55 R18, довівши свою надійність на більших автомобілях.
  • Тест коліс для автобудинків 1-е місце 225/55 R17, що свідчить про високі характеристики в різних транспортних засобах.
  • AutoBild - 2-а позиція в 205/55 R16.
  • EV - 2-а позиція в 235/55 R19, підтвердивши її придатність для електромобілів.

Тести коліс за 2023 рік

  • Tire Reviews Best Summer Tires - 1-е місце в 205/55 R16, відома чудовим зчепленням на мокрій і сухій дорозі.
  • Motor - 1-е місце в 205/55 R16, перевершивши всі колеса, що тестуються.
  • 8 дешевих шин проти 1 шини преміум-класу: продемонстрували свою преміальну якість у 205/55 R16.
  • Tire Reviews Performance Tire Test - 1-е місце з розміром 225/40 R18, продемонструвавши відмінні характеристики в умовах водіння.
  • AutoBild UHP 3-я позиція в 225/45 R18, продемонструвавши сильну конкуренцію навіть у жорстко конкуруючих категоріях.

Постійні вищі позиції Continental PremiumContact 7 у суворих та різноманітних тестах підтверджують абсолютне домінування у категорії UHP.

Короткий виклад результатів випробувань

  • 1-е місце: 9 разів у різних умовах та типах транспортних засобів.
  • 2: 2 рази, показуючи конкурентоспроможність, близьку до лідерів.
  • 3-те: 1 раз у висококонкурентному тесті.

Загалом 9 перемог з 12 у різних розмірах коліс та категоріях автомобілів відображають універсальну автошину, надійну роботу в різних дорожніх умовах та адаптованість до широкого спектру транспортних засобів. Здатність гуми постійно займати перше або близьке до вершини місце в конкурентній сфері багато говорить про її конструкцію та технології, що лежать в основі. Будь то стандартні легкові автомобілі, позашляховики або навіть автобудинки, Преміум Контакт 7 продовжує перевершувати своїх конкурентів, зміцнюючи статус лідера шинної галузі.

Мокре гальмування

Шини Continental PremiumContact 7 завоювали лідерство у категорії з надвисокими характеристиками (UHP), насамперед завдяки своїм винятковим та стабільним характеристикам гальмування на мокрій дорозі. Постійно займаючи перші позиції у численних випробуваннях, таких як тести ADAC, Auto Zeitung, Sport Auto та Motorhome Summer Tire Tests, гума довела свою чудову керованість та безпеку у вологих умовах.

Здатність автошини досягати вражаючої гальмівної колії на мокрій дорозі без жодного програшу у всіх 12 тестах доводить підхід до проектування в галузі безпеки, в якому пріоритет віддається характеристикам на мокрій дорозі. Ці показники — не просто цифри, вони відображають здатність гуми роботи у складних умовах вологої дороги, забезпечуючи мінімальний гальмівний шлях та підвищену безпеку.

Постійне лідерство автошини при гальмуванні на мокрій поверхні має вирішальне значення, оскільки воно безпосередньо впливає на безпеку водія під час дощу та на слизьких поверхнях, де ефективність гальмування має вирішальне значення для запобігання аваріям. Здатність Континенталь Преміум контакт 7 ефективно працювати в подібних умовах — Ось що виділяє модель категорії UHP, що робить автошини відмінним вибором для водіїв, які віддають перевагу безпеці та продуктивності, особливо на мокрих дорогах. Акцент на подоланні вологих умов є ключовою причиною, через яку PremiumContact 7 перевершує конкурентів і лідирує у тестах шин по всьому світу.

Короткі підсумки

Інтернет магазин Autoshini.Com уважно стежить за сегментом гуми із надвисокими характеристиками (UHP), тести підкреслюють, що Континенталь Преміум Контакт 7 є найкращою літньою шиною 2024 року на ринку.

Статус «EV Ready» на боковині дозволяє конкурувати з колесами, призначеними для електромобілів, а найчастіше і перевершувати їх. Гума показує нижчий опір коченню, підвищуючи енергоефективність та запас ходу, що має вирішальне значення як для традиційних, так і для електромобілів.

Ще одним ключовим фактором популярності є використання передових технологій у виробництві, таких як "Cool Chili Compound" та "3D Grip Claws", які забезпечують чудове зчеплення та курсову стабільність на мокрому покритті. Крім того, автошини відрізняються низьким рівнем шуму та комфортним водінням, що робить їх ідеальним вибором для вимогливих автолюбителів, які цінують високий рівень безпеки та продуктивності.