Платформа Depositphotos спільно з Bria.ai оголосила про запуск  власного ШІ-генератора зображень, який розв'яже проблему створення комерційно безпечних зображень для бізнесу. Платформа побудована за етичними принципами та генерує ексклюзивний і ліцензований контент. 

Сьогодні ринок генеративного ШІ зростає як ніколи швидко, відповідаючи запиту бізнесів і творців на швидке і доступне створення контенту. Проте спроби автоматизувати та масштабувати рутинні завдання натикаються на проблему: як отримати унікальний та комерційно безпечний контент. Щоб дати творцям більше можливостей, Depositphotos представив свій інструмент створення зображень на базі генеративного ШІ.

Детальніше про новий продукт від Depositphotos:

  • Комерційна захищеність. Інструмент надає стандартну ліцензію на цифрове та друковане використання згенерованих зображень на різних платформах, у рекламі, маркетингу, UI/UX дизайні, пакованні, газетах, журналах, книгах тощо.

  • Ексклюзивне ліцензування. Користувачі отримують ексклюзивну ліцензію на згенеровані зображення. Крім цього, Depositphotos не додають створений ШІ контент до стокової бібліотеки, тож всі віжуали залишаються унікальними.

  • Правова безпека. Інструмент не використовує елементи, захищені авторським правом, щоб уникнути ризиків.

  • Висока якість зображень. Всі файли, створені за допомогою генераторавід Depositphotos, мають роздільну здатність 2048×2048 пікселів.

  • Професійний дизайн. Інструмент надає користувачам можливість створювати зображення просунутого рівня. Достатньо ввести детальний опис, щоб отримати чотири унікальні зображення на вибір для своїх проєктів і кампаній.

«У співпраці з Bria.ai ми розробили інструмент, який відрізняється своєю інноваційністю, безпекою, етичністю та зручним інтерфейсом. Він втілює наше бачення контенту майбутнього та розроблений під сучасні вимоги та бізнес-завдання. Інструмент дозволяє розкрити творчий потенціал: креатори, які не знаходять потрібне зображення в стоковій бібліотеці, можуть просто створити його. Згенерований контент у високій якості доступний для особистого та комерційного використання», — підкреслює Аліна Волчек, General Manager, Depositphotos.


Хто може користуватися новим інструментом?

Наразі інструмент доступний для користувачів Depositphotos, які мають активний тарифний план. Згодом компанія відкриє доступ до ШІ-генератора всім користувачам. 

«Ми раді співпрацювати з Depositphotos, щоб надавати високоякісний, комерційно безпечний візуальний контент, створений штучним інтелектом. Разом з довірою до генеративного ШІ зростає і вимога відповідального підходу до розробки. Технологія Bria є відповіддю на проблему неунікального контенту та порушення авторських прав. Вона дозволяє компаніям створювати якісні зображення з упевненістю, що кожен фрагмент отримано з ліцензованих джерел. Depositphotos втілює відповідальний підхід до генеративного ШІ, і ми раді працювати разом на цьому шляху», — прокоментував Яїр Адато, CEO і співзасновник Bria.