Пристрій Gembird PB09-TQC3-01 – power-банк з новим дизайном та можливістю розбирання. Перше враження від новинки таке: Gembird PB09-TQC3-01 одразу ж привертає увагу своїм напівпрозорим корпусом. Це не просто модний тренд, а й можливість зазирнути всередину та побачити, як влаштований пристрій

Пакування 

Якщо дизайн упаковки товару містить перелік характеристик та особливостей продукту, це завжди цікаво, і тому ми радимо витратити трохи часу на ознайомлення з ними в кожному випадку.

Отже, детальна ілюстрація на лицьовій стороні дозволить вивчити конструкцію павербанка, навіть не виймаючи його з коробки. Крім фото, виробник нагадує, що PB09-TQC3-01 підтримує кілька технологій швидкої зарядки, максимальну потужність і кілька захистів, включаючи захист від короткого замикання.

Позаду розміщено технічний паспорт продукту кількома мовами. На одній з бічних стінок виробник розмістив перелік технічних характеристик і деталей доставки.

Комплект поставки

Усередині коробки – павербанк Gembird PB09-TQC3-01, кабель USB Type-C і коротка інструкція користувача. Гарантійної документації немає, тому на час гарантійного терміну (1 рік) слід зберігати чек, що підтверджує офіційну покупку.


Якість збірки

Тут немає жодних питань, окрім глянцевої поверхні. І хоча вона не залишає подряпин чи потертостей від найменшого дотику, але зберігає відбитки пальців. Втім, це не критично з точки зору юзабіліті.

Дизайн

На верхньому торці є два порти – USB і USB Type-C, а також кнопка, назва моделі та тактико-технічні характеристики портів. Знизу розміщено інформацію про бренд, зокрема адресу офіційного сайту, а також серійний номер і згадані раніше гвинтові кришечки.



Електричний захист

Gembird PB09-TQC3-01 має автоматичний захист від короткого замикання, перезарядження і перерозрядження.

Дисплей

Дисплей розташований спереду і виконаний у вигляді кнопки, на яку можна натиснути. «Завдання» у нього всього одне – відображення поточного заряду акумулятора.

Досвід роботи

Після відкручування панелі стає очевидним, що ми маємо формат футляра у формі пісочного годинника, де вищезгадана “вставка” фактично становить одне ціле з основним корпусом. У свою чергу, прозора частина одягається у вигляді футляра – кому як більше подобається, захищаючи і сам екран спереду, і передбачену тут компонентну базу. Втім, розібратися з такою конструкцією можна лише відкрутивши нижню частину, яка також служить затискачем для прозорого футляра.


Тепер поговоримо про особливості такого форм-фактора. Дизайн справді зручний – при потребі ремонту ви маєте доступ до всіх (або майже всіх) компонентів, і це дещо полегшує їх ремонт/заміну в разі потреби. Більше того, можна навіть підібратися до екрану, оскільки пластикова прокладка, що його закриває, досить легко знімається з відповідних пазів. Недоліком можна вважати відсутність доступу до акумуляторного відсіку. Сумарна ємність – 9000 мАг.

Резюме

Ємності 9000 мАг вистачить на одне повне зарядження одного смартфону чи планшету, TWS-навушників і ще 1-2 дрібних гаджетів. Загалом Gembird PB09-TQC3-01 заслуговує на увагу. Це хороший за співвідношенням ціна-якість пристрій з підтримкою швидкої зарядки, і швидким зарядженням. Адже від мережевого зарядного пристрою потужністю 65 Вт від нуля до 100% було потрібно менш двох годин. Також тут є захист від різних перепадів живлення і привабливий зовнішній вигляд, що підкреслить індивідуальність користувача.

Орієнтовна вартість пристрою Gembird PB09-TQC3-01 – 649 гривень.

Основні технічні характеристики Gembird PB09-TQC3-01

  • Вхід Type-C – 5 В/3А, 9В/2А, 12В/1.5 А (18 Вт);

  • Вихід Type-C – 5.0В/3.0А,9.0В/2.22А, 12.0В /1.67 А (20 Вт);

  • Вихід USB AF QC 3.0 – 5.0В/3.0А, 9.0В/2.22 А, 12.0 В / 1.67 А (20 Вт);

  • Робоча температура – 0-45°C;

  • Габарити – 54х36х86 мм;

  • Вага – 200 г.