Компанія Lenovo оголосила про випуск нового покоління інтегрованих рішень Edge AI Solutions for Telco, які допомагають підприємствам використовувати величезні масиви даних для створення нових додатків штучного інтелекту, скорочуючи при цьому споживання енергії. 

Ці інновації є частиною великого портфеля гібридних рішень Lenovo для ШІ, призначених для спрощення шляху до інтелектуальної трансформації в усіх галузях, і приваблюють нових клієнтів до співпраці з лідерами галузі, як-от Telefonica, які розкривають можливості ШІ в будь-якому місці, де створюються дані, доставляючи їх підприємствам у режимі реального часу.

Оскільки телекомунікаційна галузь продовжує стрімко розвиватися, щоб забезпечити розгортання 5G і майбутнє на основі штучного інтелекту, інновації в ІТ-мережах, хмарній інфраструктурі та периферійних обчисленнях мають вирішальне значення для зв'язку сучасної цифрової економіки. Граничні обчислення дозволяють компаніям аналізувати дані в режимі реального часу, що дає змогу швидше отримувати корисну інформацію для більш ефективних операцій та послуг.

Для підтримки величезного обсягу обчислень, що переміщуються на периферію, на виставці MWC в Барселоні представлена потужна лінійка нових інтегрованих рішень Lenovo для телекомунікаційного сектору з використанням технологій штучного інтелекту, розроблених екосистемою партнерів Lenovo.