Застосунок «Повітряна тривога», розроблений Ajax Systems для інформування про воєнні тривоги, став переможцем цьогорічної британської премії Security & Fire Excellence Awards. Авторитетне жюрі визнало перемогу застосунку «Повітряна тривога» в номінації «Ініціатива року в галузі охорони або пожежної безпеки».

У перші дні повномасштабного вторгнення Ajax Systems у співпраці зі Stfalcon та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України запустили  мобільний застосунок «Повітряна тривога». Він сповіщає користувачів про п’ять типів загроз: повітряна тривога, артилерійський обстріл, вуличні бої, хімічна та радіаційна небезпека. На сьогодні застосунок завантажили вже понад 24 млн разів. Він став надійним інструментом для порятунку життів людей в Україні.

Застосунок «Повітряна тривога» є свідченням нашого прагнення створювати рішення, які не лише підвищують стандарти безпеки, але й позитивно впливають на світ. У цьому випадку застосунок відіграє вирішальну роль у наближенні перемоги України над темрявою, відзначив Валентин Гриценко, CMO Ajax Systems.

Найбільш інноваційні та надійні продукти на ринках безпеки та протипожежного захисту обираються на премії Security & Fire Excellence Awards за підтримки IFSEC та FIREX International. Щороку сотні провідних світових компаній борються за нагороду в одній з різних категорій. Перемога в одній з них – це беззаперечне визнання того, що ти найкращий.

Компанія Ajax Systems не вперше отримує нагороди від британської професійної спільноти в галузі безпеки. У 2017 році Ajax була визнана “Охоронною сигналізацією року” за версією IFSEC International.  Раніше цього року компанія та її продукти отримали визнання на  Australian Security Industry AwardsGIT Security AwardPSI Premier Awards та  SecurityInfoWatch.com Readers’ Choice Awards у США.

Цього року Ajax Systems також представила нову лінійку продуктів для відеоспостереження, пристрої, що відповідають сертифікації Grade 3, а також значні поліпшення в охоронно-пожежному портфоліо під час онлайн-презентації  Ajax Special Event: Керуй своїм простором. Із останніми розробками комплексна лінійка продуктів Ajax тепер налічує понад 135 пристроїв.