Китайська компанія TP-Link оголосила про старт поставок IP-камер відеоспостереження Tapo C120 з інтерфейсом WiFi. Вони призначеної для домашніх користувачів та обладнані захищеним корпусом із класом захисту від попадання води та пилу IP66. Таким чином її можна встановлювати на вулиці чи у дворі приміщеннями.

Камера забезпечує відеоспостереження з роздільною здатністю 2K QHD і може знімати в кольорі при слабкому освітленні та вночі. Вона обладнана роз'ємом для карти пам'яті Micro SD ємністю до 512 Гбайт та опціонально може зберігати відеозаписи за останні 30 днів у хмарі Tapo Care Cloud.

За допомогою функцій штучного інтелекту Tapo C120 здатна розпізнавати людей, автомобілі та свійських тварин. Також пристрій має динамік з мікрофоном, а для встановлення на вертикальних металевих поверхнях передбачена база з магнітами. Водночас в камері немає вбудованого акумулятора, тому до комплекту поставки камери входить адаптер живлення з кабелем USB-С довжиною 3 м. Орієнтовна вартість камери TP-Link Tapo C120 складає близько 40 дол.