Завдяки компанії Ajax Systems у Львові тепер є укриття, в якому двері автоматично відчиняються під час повітряної тривоги. Це укриття розташоване на вулиці Городоцькій і вміщує до 300 осіб. Воно запрацювало вперше за понад 60 років і стало першим проєктом відремонтованого укриття, яке команда Ajax Systems реалізувала у співпраці з міським головою Андрієм Садовим.

У разі повітряної тривоги сигнал із застосунку «Повітряна тривога» надходить на централь Hub Hybrid (4G), яка відмикає автоматичні замки і знімає укриття з охорони. До того ж Ajax Systems безкоштовно обладнала укриття тривожними кнопками Button для екстрених ситуацій. Сигнал із них отримуватиме Управління поліції охорони у Львівській області.

Нагадаємо, що пілотний проєкт з облаштування укриття системою автоматичного відчинення дверей Ajax Systems вперше реалізувала в Дарницькому районі Києва. Після успішного завершення тестування розпочали розробку рішень для решти укриттів столиці.

Команда Ajax Systems відкрита до комунікації та співпраці з іншими ОВА. Зараз на різних етапах реалізації перебувають проєкти захисту цивільного населення в Рівненській, Закарпатській та Дніпропетровській областях.