У межах мілітарної ініціативи «Сталевий фронт Ріната Ахметова» Укртелеком передав українським військовим партію дронів спеціального призначення. Безпілотники від надійних українських виробників відправилися у різні підрозділи Сил оборони України, щоб допомагати нашим захисникам виконувати бойові завдання на найскладніших ділянках фронту.

«Укртелеком продовжує допомагати нашим воїнам. З початку повномасштабної війни «Укртелеком» у межах ініціативи «Сталевий фронт Ріната Ахметова» вже передав для потреб захисників допомогу на 65 млн грн. Це і безпілотники, медикаменти, апаратно-програмні комплекси бойового управління, корпоративні автомобілі і багато іншого. Сьогодні ми з гордістю і великою повагою передаємо Силам оборони партію дронів спеціального призначення. Допомога українського бізнесу ЗСУ дуже важлива, бо саме разом ми наближаємо нашу перемогу над ворогом. Завдяки нашим героям ми можемо жити і працювати у себе вдома - на рідній землі. Завдяки мужності і стійкості наших захисників Україна звільняє свої території від агресора. Ми пишаємось українськими захисниками і будемо й надалі допомагати. Слава Україні! Слава Героям!», – прокоментував генеральний директор АТ «Укртелеком» Юрій Курмаз.

У лавах ЗСУ захищають українську землю понад 350 співробітників Укртелекому. Від початку повномасштабної війни бізнеси Ріната Ахметова об'єднали зусилля у допомозі захисникам України. У рамках ініціативи «Сталевий фронт» вони вже направили на допомогу Україні у війні з Росією загалом понад 3 млрд грн.