Оператор Київстар оголошує набір учасників до нового проєкту, що відкриває кар’єрні можливості: «БезВагань». Це програма професійного розвитку спеціалістів із мінімальним досвідом роботи. Її учасниками можуть стати як випускники вузів, так і люди будь-якого віку, які  мають недостатньо практичних навичок за своїм фахом.

«БезВагань» – наш черговий крок у напрямку протидії упередженого ставлення роботодавців до кандидатів за будь-якими ознаками. Першим таким проєктом був Returnship – стажування для кандидатів із перервою в стажі. Нині ми демонструємо учасникам ринку праці, що серед пошукачів з мінімальним досвідом роботи, або без нього є багато талановитих фахівців. Адже головне не вік і не навички, а висока мотивація та бажання кандидата розвиватися, – говорить директорка з управління персоналом та розвитку організації Київстар, Оксана Олійник. – «Зупинятись не можна рухатись» – гасло проєкту. Розділові знаки не розставлені навмисне, адже кожен з нас коваль своєї долі та вирішує, що йому робити – зупинитись, чи рухатись назустріч особистій перемозі».

Всього компанія набирає 20 спеціалістів початкового рівня до таких підрозділів: HR, PR, адміністративна функція, фінанси, BigData, кібербезпека, технічна функція, юридичний напрям, В2С, В2В.

Термін дії програми – рік. Випускники, які якісно зарекомендують себе, за наявності вакансій можуть бути запрошені до колективу на постійній основі.

«БезВагань» – проєкт з професійного розвитку. Роботодавець буде навчати новачків та залучати до  корпоративних активностей. Роботу фахівців-початківців перші кілька місяців супроводжуватимуть досвідчені ментори, які допоможуть адаптуватися в колективі та отримати необхідні знання і навички. Учасники програми офіційно оформлюються до штату за строковим річним договором, отримуватимуть зарплату та матимуть соціальний пакет на загальних умовах.

Програми відповідального роботодавця в Київстар будуються за принципом «win-win». Від даної взаємодії компанія отримає такі переваги: мотивованих співробітників зі свіжими поглядами і підходами, розвиток культури менторингу та коучингу та розвиток культури прийому в колектив спеціалістів з мінімальним досвідом роботи. Кандидати, в свою чергу, отримують можливість знайти роботу в умовах дефіциту вакансій початкового рівня, розпочати кар’єру чи змінити фах та отримати практичний досвід роботи у одного з кращих роботодавців на українському ринку праці.  

 Заявки на участь у програмі приймаються з 19.06 до 14.07 за посиланнямhttps://sway.office.com/dMuTTBViqwtQsD9l?ref=Link