Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень є повністю автоматизованою системою, яка зберігає в собі дані і є доступною для роботи в електронному форматі. Електронний реєстр проваджень містить у собі рішення суду, які мають бути виконані у передбаченому законом порядку. Дізнатися більше інформації на тему можна у статті за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/reiestr-vykonavchykh-provadzhen/.

Реєстр виконавчих проваджень: яку інформацію можна отримати?

Державний реєстр виконавчих проваджень є повністю автоматизованою системою, яка працює у загальному режимі та забезпечує доступ сторін до виконавчого провадження. Для того, щоб розпочати роботу з системою, необхідно відвідати офіційний сайт - https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

Якщо ви плануєте продовжувати роботу в загальному режимі, потрібно буде вибрати тип боржника - юридична або фізична особа. Далі необхідно заповнити запропоновані системою поля, заповнивши інформацію щодо ПІБ та дати народження (для фізичних осіб) або ж найменування компанії та код ЄДРПОУ (для юридичних осіб). При необхідності додатково можна використовувати контактний номер телефону, який зазвичай вказується на виконавчому провадженні. По телефону можна дізнатися про поточний статус виконавчого провадження, яке вас цікавить.

Та частина системи, яка забезпечує доступ сторін до виконавчого провадження, допомагає отримати такі дані:

  • інформація про те, хто відкрив і який виконавець займається виконавчим провадженням;
  • відомості про вжиті дії з боку державного виконавця;
  • поточний статус та стан виконавчого провадження.

Крім цього, у вас є можливість дізнатися про винесені постанови з боку державного виконавця. Тут же ви зможете без проблем знайти рішення виконавчого провадження та багато іншого.

Як виконати пошук виконавчого провадження

Державний реєстр виконавчих проваджень є абсолютно безкоштовним ресурсом, яким може скористатися кожен бажаючий. Перевірка виконавчого провадження може бути виконана без попередньої реєстрації, а всі дані будуть відрізнятися актуальністю на момент здійснення запиту.

Якщо вам потрібен доступ до певного виконавчого провадження, то для отримання інформації необхідно мати спеціальний ідентифікатор і порядковий номер виконавчого провадження. Ці дані можна отримати з постанови, яка обов'язково складається при відкритті виконавчого провадження.