Для абонентів з низки областей України ( перелік), які користуються великими обсягами мобільного інтернету,  lifecell запропонував новий регіональний тариф «Потужний». З моменту підключення  він містить 40 ГБ мобільного інтернету, а за умови вчасної сплати наступного пакету –  додатково нараховується  ще 20 ГБ. Умова діє як для зареєстрованих, так і неперсоніфікованих користувачів.

Для абонентів, які перенесли свій номер до lifecell від інших операторів, до 31 січня 2025 року діятиме акція «Потужний інтернет». Згідно з її умовами, при своєчасній оплаті пакету послуг за тарифом абонентам на 4 тижні буде доступний безлімітний інтернет  (після використання перших 60 ГБ швидкість інтернет-трафіку становитиме до 1 Мбіт/сек до кінця дії оплаченого пакету послуг).

У разі користування тарифом за межами вказаних регіонів, пакет послуг включатиме 10 ГБ мобільного інтернету й 200 хвилин для дзвінків на будь-які мобільні номери в Україні.

Стандартна вартість пакету послуг – 165 грн/4 тижні, для зареєстрованих/персоніфікованих абонентів – 150 грн/4 тижні, а для MNP-абонентів – 100 грн/4 тижні