Генеральний директор OnlyFans повідомив, що кількість авторів, які долучилися до платформи OnlyFans, минулого року зросла приблизно на 40%, таким чином загальна їх кількість перевищила 3 мільйони. Фактично це тепер повноцінний глобальний бізнес, що працює в понад 100 країнах. Зараз компанія орієнтується на Латинську Америку та Австралію, щоб ще більше збільшити свою популярність серед споживачів.

Нагадаємо, що платформа OnlyFans працює по моделі підписки і переважно містить контент для дорослих. Творці контенту можуть заробляти гроші на користувачах, які підписуються на їхній контент — «фанатах». І хоча в основному цей сервіс популярний в індустрії розваг для дорослих, але також користуються ним тренери, фітнес-інструктори та музиканти

CEO компанії також зауважив, що OnlyFans яка мала дохід близько 1 млрд дол у 2021 році, також визначила Австралію та деякі частини Європи як регіони зростання.

Власник OnlyFans Лео Радвінський заробив на платформі понад 500 млн дол з 2020 року. Він отримав контроль над материнською компанією Fenix International у 2018 році за нерозголошену суму через два роки після того, як її заснував британський підприємець Тім Стоклі.