Компанія PocketBook представила нову модель у своїй лінійці кольорових рідерів – PocketBook InkPad Color 2 з покращеним екраном E Ink Kaleido Plus. Пристрій отримав ряд найсучасніших функцій: вбудований динамік, Bluetooth, Text-to-Speech, адаптивний SMARTlight і захист від води IPX8.

PocketBook InkPad Color 2 оснащений оновленим 7,8-дюймовим кольоровим екраном E Ink Kaleido Plus, здатним відображати 4096 кольорів, залишаючись при цьому абсолютно безпечним для зору. Завдяки вдосконаленому кольоровому фільтру, новий екран забезпечує кращу насиченість та колірний тон зображення, що зробить кольоровий контент ще яскравішим і привабливішим.

Екран максимально наближений за розміром до сторінки друкованої книжки, що забезпечує комфорт читання. 

Завдяки адаптивному підсвічуванню SMARTlight, ви можете налаштувати яскравість і тон підсвічування відповідно до своїх уподобань. Крім того, активний SMARTlight на мінімальному рівні яскравості допомагає оптимізувати оптичні характеристики екрана E Ink Kaleido™ Plus, забезпечуючи максимальний комфорт читання.

PocketBook InkPad Color 2 — це оптимальний рідер для поціновувачів аудіокниг. Пристрій підтримує 6 аудіоформатів, має вбудований динамік, Bluetooth 5.0 і Text-to-Speech. Завдяки вбудованому динаміку ви можете просто натиснути Play і зануритись в захопливі історії без жодних додаткових пристроїв. Також ви можете використати Bluetooth для швидкого підключення до бездротових навушників або колонок. Крім того, функція Text-to-Speech дозволяє рідеру читати вголос будь-який текстовий файл природним голосом, фактично перетворюючи його на аудіокнигу.

PocketBook InkPad Color 2 надійно захищений від негативного впливу води за стандартом IPX8. Пристрій витримує занурення в прісну воду на глибину до 2 метрів на термін до 60 хвилин, без жодних негативних наслідків.

PocketBook InkPad Color 2 ергономічний і простий у використанні. Рідер вражає вишуканим дизайном і приємним кольором Moon Silver. Це поєднання зручності, якості та естетики робить InkPad Color 2 ідеальним гаджетом для читання, який хотітиметься мати під рукою щодня.

PocketBook InkPad Color 2 також має такі функції та можливості:

  • 32 ГБ вбудованої пам'яті для бібліотеки вашої мрії;

  • Усі популярні формати без конвертації – рідер підтримує 21 книжковий і 4 графічні формати, включно з AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG;

  • Підтримка 6 аудіоформатів – насолоджуйтеся аудіокнигами чи музикою у форматах M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;

  • Підтримка Adobe DRM – користуйтесь безкоштовними онлайн-бібліотеками завдяки технології Adobe DRM;

  • Потужний чотириядерний процесор;

  • Дводіапазонний Wi-Fi, PocketBook Cloud & Dropbox – для швидкої купівлі книжок, керування бібліотекою та синхронізації з іншими пристроями;

  • Безкоштовні словники – Англо-Український словник та 10 інших попередньо встановлених мовних комбінацій, а також 42 комбінації, доступні для безкоштовного завантаження.