Зв’язок повертається у деокуповані міста і села на півдні України швидкими темпами. Vodafone продовжує ремонтувати пошкоджені базові станції та відновлювати зв’язок у населених пунктах та на основних дорогах Миколаївщини та Херсонщини.

Так, у Миколаївській області відновлено роботу 99% усіх базових станцій Vodafone, очікують відновлення об’єкти, що знаходяться на стадії розмінування. З останніх відновлень – об’єкти зв’язку у селах Баштанського району Миколаївської області: Баратівка, Олександрівка, Промінь, Новопетрівка, Павло-Мар’янівка та Горохівське.

У Херсонській області, де обладнання зазнало суттєвих ушкоджень, працює вже 72% усіх базових станцій. Протягом лютого-квітня зв’язок на Херсонщині відновлено у смт Калинівське та Високопілля, селах Чарівне, Кам’яне, Борозенське, Томарине та селищі Новорайськ Бериславського району, у смт Зеленівка та Антонівка, селах Дар’ївка, Федорівка та Клапая Херсонського району.

У місті Херсон інженери Vodafone відновили роботу 82% базових станцій. Завдяки відновленням останніх місяців, важлива траса Миколаїв – Херсон покрита мобільним зв’язком Vodafone на 90%.