Компанія Polywell Computers розширила лінійку Android PC моделлю X58-IN – економічною системою з HDMI-IN. Polywell Computers є одним з небагатьох виробників обладнання, що постачають пристрої на базі процесорів трьох різних брендів – Intel, AMD та ARM. Останні широко використовують у кількох ринкових нішах, де компанія особливо конкурентоспроможна: Digital Signage, медіаплеєри, телевізійні приставки.

Особливістю цих ринків є чутливість до вартості обладнання у поєднанні з високими вимогами до стійкості до відмови. Новий підхід до заповнення проміжку між цими суперечливими вимогами – нова система Polywell X58-IN, заснована на чіпсеті Rockchip X3588S.

Система працює на базі двокластерної комбінації процесорів ARM Cortex-A76 4Core 64-bit CPU та ARM Cortex-A55 4Core 64-bit CPU. Сам чіпсет X3588S є реалізацією концепції ARM під назвою big.LITTLE DynamIQ technology, що означає гетерогенну архітектуру обробки, в якій використовуються два типи процесорів. "LITTLE" процесори призначені для забезпечення максимальної енергоефективності, в той час як "великі" процесори призначені для забезпечення максимальної обчислювальної продуктивності. Система також має так званий прискорювач штучного інтелекту – 6 TOPS NPU 3.0 (Neural Processing Unit). У порівнянні з повнофункціональним чіпсетом Rockchip 3588, 3588S має трохи менше інтерфейсів. Але, зважаючи на різницю в ціні з RK3588, Rockchip RK3588S може стати більш популярним, оскільки у багатьох проектах всі інтерфейси RK3588 просто не задіяні.

Система може поставлятися з 4 або 8 Гб вбудованої незамінної пам'яті LPDDR4 (low power DDR4).

Polywell X58-IN оснащений 4-ядерним графічним процесором ARM Mali-G610 MP4. Він здатний передавати 8K@60 кадрів на секунду на 2 x HDMI порту. Система має один інтерфейс HDMI-IN, що відкриває нові можливості для традиційних Digital Signage та подібних програм. Наприклад, можна змішувати потоки реального часу з телебачення та інших джерел із мовленням Digital Signage.

Система оснащена адаптером Ethernet 1000 Мбіт/с, також є адаптер Wi-Fi 802.11ax/ac/n/g та підтримка Bluetooth 4.0. Крім того, в системі може бути встановлений додатковий роз'єм M.2 3042 для модуля 5G/4G LTE у парі із SIM-карткою.

Polywell X58-IN може мати 32 або 64 Гб вбудованої пам'яті eMMC. Як опція може бути встановлені 64 Гб/128 Гб eMMC 5.1 диски.

Система є безвентиляторною, що не тільки забезпечує безшумну роботу та низьке енергоспоживання, а й дозволяє працювати в умовах запиленості, у тому числі струмопровідного пилу. Вона може поставлятися з ОС Android 12 або Linux. Корпус відносно невеликий: всього 125 мм (Ш) x 112 мм (Г) x 30 мм (В), вага – лише 680 грамів.