Компанія Schneider Electric анонсувала Easy UPS 3-Phase Modular (3-фазне джерело безперебійного живлення), що призначене для захисту критично важливих систем. Новинка потужністю 50-250 кВт з масштабованою конфігурацією N+1 підтримує архітектуру EcoStruxure для віддаленого моніторингу та керування та пропонує перевірену функцію Live Swap (заміна  в «гарячому» режимі для підвищення надійності та безпеки). 

З можливістю масштабованості Easy UPS 3-Phase Modular дає змогу витрачати в міру зростання, дозволяючи оптимізувати капіталовкладення. Це частина портфоліо компанії Schneider Electric з екологічним маркуванням Green Premium, що підтверджує такі характеристики як енергоефективність, довговічність, можливість переробки та прозорість, щоб допомогти зменшити вплив на навколишнє середовище. Крім того, ця система має переваги передових технологій: високоефективну компактну конструкцію, інтелектуальне керування батареями, моніторинг у реальному часі та можливість керування, що робить її одним із найбільш рентабельних та енергоефективних рішень джерел безперебійного живлення на ринку.

ДБЖ Easy UPS 3-Phase Modular дозволяє клієнтам знизити свої витрати завдяки оптимізованій моделі капітальних інвестицій. Крім того, заплановані простої значно скорочуються завдяки сертифікованій технології самодіагностування Live Swap, що підвищує надійність і доступність при компактних розмірах. Джерело безперебійного живлення Easy UPS 3-Phase Modular легко зконфігурувати, налаштувати, встановити та обслуговувати, що уможливлює процес розширення без відключення навантаження. Easy UPS 3-Phase Modular є частиною портфеля продуктів Easy UPS 3-phase від Schneider Electric, які покликані задовольнити потреби клієнта та представленні в економічному ціновому сегменті.