Монітори Lenovo Legion Y34wz-30 і R45w-30 пропонують гнучкість для багатозадачності завдяки функціям “картинка в картинці”, ”картинка за картинкою” та модулю віртуалізації в середовищі Linux (KVM), а також технології Lenovo True Split, які дозволяють розділити дисплей на два окремих монітори за допомогою лише одного вхідного кабелю. Вбудований високошвидкісний вхід 2,5G RJ45 на обох моніторах забезпечує надійніші та стабільніші з’єднання під час змагальних ігрових сесій та зустрічей. Обидва дисплеї сумісні з програмним забезпеченням Lenovo Artery, яке пропонує геймерам розширені функції для точного налаштування своїх дисплеїв, а також ігрові інструменти, що надають додаткові переваги під час гри.

Lenovo Legion Y34wz-30

34-дюймова ультраширока вигнута міні-світлодіодна панель DisplayHDR 1000 з роздільною здатністю WQHD (2560×1600 пікселів) забезпечує реалістичний контраст між глибокими тінями та чіткою яскравістю. Зі 125% охоплення за стандартом sRGB, 95% охоплення колірного простору DCI-P3, 10-бітною глибиною кольору та точністю передачі кольору Delta E<2, єдине, що лишається розмитим в моніторі Y34wz-30 — це межа між віртуальним та реальним. Частота оновлення 180 Гц (з розгоном процесора та оперативної пам’яті) і час відгуку рухомого зображення 1 мс (MPRT) забезпечують плавність ігор. Lenovo Legion Y34wz-30 також підтримує потужність 140 Вт через USB-C, що дозволяє живити ноутбуки та інші пристрої, а також HDMI 2.1, DisplayPort 1.4 і USB-концентратор для підтримки цілого ряду підключень.


Lenovo Legion R45w-30 

Найновіший 44,5-дюймовий широкоформатний монітор Lenovo зі співвідношенням сторін 32:9 — чудовий вибір для геймерів і творців, яким потрібен додатковий екран, щоб повністю зануритися в ігри та робочі процеси. Дисплей зі 120% охоплення за стандартом sRGB та 115% охоплення колірного простору DCI-P3 має максимальну яскравість 500 ніт, а стандартну частоту оновлення 165 Гц можна розігнати до 170 Гц. Час відгуку рухомого зображення 1 мс (MPRT) забезпечує природність і легкість ігор зі швидким розгортанням подій. Підтримка AMD FreeSync Premium Pro і New Adaptive Sync мінімізує ривки на екрані, максимізуючи HDR, і надає справді захоплюючий ігровий досвід. Lenovo Legion R45w-30 підтримує USB-C 2-го покоління з інтелектуальним живленням 75 Вт, HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, а також має USB-концентратор і аудіовихід для підтримки будь-якої конфігурації аксесуарів.