Попри складнощі воєнного часу стартує новий сезон прокату електросамокатів Bolt. Сервіс активно відновлює свою роботу, розширює зону покриття в тих містах, де він працював в обмеженому режимі, також у планах команди Bolt – запуск послуги в нових населених пунктах України. Наразі сервіс активний у Києві, Львові та Чернівцях, а з 17 березня 2023 року запрацює в Івано-Франківську та ще через декілька днів у Вінниці.  

«У 2023 році, попри воєнний стан, ми продовжуємо надавати послуги оренди електросамокатів у різних містах України та розширювати нашу присутність у країні. Протягом останніх кількох років самокати вже стали невіддільною частиною міської інфраструктури України, адже це легкий мобільний транспорт, який полегшує логістику в містах та економить час, витрачений на дорогу», – зазначив керівник напряму з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

Після запуску сервісу оренди в Івано-Франківську та Вінниці діятимуть такі тарифи: 9 грн за розблокування та 2,9 грн/хв. Оренда самокатів буде недоступною під час комендантської години.