SOFTICO повідомляє про підписання нового партнерства з компанією Teklynx. Тепер можна придбати ліцензії Labelview, звернувшись до відділу продажу компанії SOFTICO.

Компанія Teklynx є міжнародною компанією, яка розробляє програмні рішення для маркування штрих-кодів. Teklynx заснована в Грін-Бей, штат Вісконсін, США. 

Програмне забезпечення Teklynx охоплює широкий спектр функцій: від дизайну етикеток та штрих-кодів до архівації та збору даних друку.

Більше 750 000 компаній у більш ніж 170 країнах довіряють рішенням Teklynx для створення етикеток зі штрих-кодом або RFID-мітками. Teklynx створює потрібне програмне забезпечення, щоб зробити створення штрих-кодів ефективним, точним, безпечним та згідно з безпекою та галузевими вимогами. Його інтуїтивно зрозумілі програмні рішення використовуються всюди, від великих міжнародних корпорацій до незліченних підприємств у всіх галузях у всьому світі. Маючи більш ніж 30-річний досвід, Teklynx є світовим лідером завдяки своєму надійному програмному забезпеченню і чудовій підтримці клієнтів.