Компанія MTI hi-tech дистрибуція підписала контракт із виробником бездротових зарядних пристроїв, високотехнологічних засобів підключення USB 3.0 і USB C та інших мобільних аксесуарів, інноваційною компанією Choetech на постачання в Україну портативних зарядних станцій. Перші поставки очікуються в кінці січня 2023 року.

Лінійка потужних зарядних станцій Choetech, які постачає МТІ, складається з 4 моделей ємністю від 300W до 2000Wh:

  • BS002 - портативна електростанція Choetech 300 Вт

  • BS004 - портативна електростанція Choetech 500 Вт

  • BS005 - двонаправлена зарядна станція Choetech з функцією ДБЖ 1200 Вт

  • BS006 - двонаправлена зарядна станція Choetech з функцією ДБЖ 2000 Вт

Це високонадійні портативні електростанції чистої синусоїди, які безпечно живлять електронні пристрої, забезпечуючи стабільну електроенергію.

Універсальність та багатофункціональність – ті переваги, що роблять електростанції Choetech корисними в побуті і незамінними у надзвичайних випадках. У них великий набір інтерфейсних роз'ємів, тому до Choetech можна підключати як класичні вилки електроприладів, так і зарядні кабелі. А також є вбудоване підсвічування, щоб завжди мати поруч екстрене джерело освітлення із тривалим часом роботи.

Мобільні електростанції Choetech виступають відмінним резервним чи аварійним джерелом живлення і виручать в різних ситуаціях. Ці пристрої призначені, щоб замінити основне джерело живлення на вулиці чи вдома у разі відключення електроенергії.

Вони безпечні для використання у приміщенні і дозволяють під’єднувати всю потрібну домашню техніку: смартфон, wi-fi роутер, лампу, ноутбук, телевізор та іншу побутову техніку.

Ці зарядні станції працюють без шуму та викидів. Легкий звук під час роботи дає лише вентилятор охолодження з бічної сторони генератора.

Техніка, під’єднана до Choetech, буде убезпечена від поломок, оскільки електрогенератори оснащені додатковими функціями захисту від перенапруги, перевантаження, від перегріву та короткого замикання. 
Для заряджання акумулятора передбачені аж 4 способи: від мережі, автомобільний зарядний пристрій, через адаптер Type-C та додатково через підключення сонячної панелі. Тому з ними можна комфортно працювати у квартирі чи перебувати на природі.

З моменту запуску в 2012 році бренд Choetech заслужив визнання, і зараз будучи одним із світових постачальників першокласних портативних пристроїв, сонячних зарядних пристроїв, електростанцій та мобільних аксесуарів у сфері бездротової зарядки, продовжує надалі швидко розвиватися.
Компанія-виробник забезпечує 24 місяці гарантії на зарядні електростанції, а авторизоване сервісне обслуговування для користувачів надаватиме MTI hi-tech Engineering.