Компанія Lenovo вже має тривалу історію інновацій форм-фактору Twist, починаючи з 2005 року з планшета ThinkPad X41 і пізніше ThinkPad Twist, що вийшов у 2012 році. У новому ThinkBook Plus Twist інженери компанії переосмислили цю категорію, обладнавши пристрій подвійним дисплеєм, що обертається на 360°. Це дозволило створити ноутбук нового покоління, який пропонує багаторежимну універсальність, покращуючи досвід користувача в багатьох сферах.

Тим, хто часто подорожує у справах, сподобається працювати на e-Ink дисплеї у режимі ноутбука «друкарська машинка» або “електронний папір” у режимі планшета, що дозволяє легко запускати, редагувати та перевіряти документи за допомогою клавіатури чи пера. Дисплей e-Ink зменшує напругу очей при тривалому використанні, а також споживає менше енергії, що дозволяє заряджатись рідше. Для більш просунутих робочих процесів з документами або зображеннями, користувачі можуть переключитися в режим OLED-планшета та працювати за допомогою пера на яскравому 400-нітовому дисплеї 2,8K.

Ті, кому важлива мобільність, також оцінять універсальність новинки, оскільки зможуть переглядати та взаємодіяти з календарем та електронними листами на дисплеї e-Ink, перебуваючи в дорозі. Так само легко можуть переключитись на OLED-дисплей, натиснувши всього одну клавішу долучитись до відеоконференції з FHD камерою у високій чіткості та з якісним звуком завдяки подвійним мікрофонам з інтелектуальним шумозаглушенням для зменшення навколишнього шуму. 


ThinkBook Plus Twist 

Продуктивність

Процесор

Процесори Intel Core до 13-го покоління

Операційна система

Windows 11

Оперативна пам’ять 

До 16 ГБ LPDDR5X

Вбудована пам’ять

До 1 ТБ PCle Gen 4 SSD

Графіка

Інтегрована графіка Intel

Дисплеї

13,3-дюймовий 2,8K OLED із сенсорним склом і підтримкою пера, 400 ніт, 60 Гц, 100% DCI-P3, підтримка Dolby Vision

Кольоровий e-lnk сенсорний дисплей діагоналлю 12 дюймів з підсвічуванням передньої панелі та підтримкою пера

Аудіо

Подвійні динаміки та два мікрофони з підтримкою Dolby Atmos

Камера

Камера FHD RGB із затвором 

Акумулятор 

50 Вт/год

Безпека

“Розумний” зчитувач відбитків пальців при включенні 

Затвор камери

Підключення

Порти

2 порти Intel Thunderbolt 4 USB-C

1 x 3,5 мм аудіорознім

Бездротове підключення

WLAN Intel Wi-Fi 6E 802.11 AX (2x2)

Bluetooth® 5.1