Новинка YOGA Book 9i — це перший повнорозмірний OLED-ноутбук з двома екранами. Він більш універсальний, ніж традиційний розкладний ноутбук, і надзвичайно гнучкий на платформі Intel Evo.

Працюючи на процесорах Intel Core CPU останнього покоління, YOGA Book 9i дозволяє користувачам скористатися всіма перевагами ноутбука разом гнучкістю та багатозадачністю двох екранів.

Два екрани на новому YOGA Book 9i дозволяють користувачам насолоджуватися спектром різноманітних можливостей: можна буде гортати вебсторінки та розглядати зображення паралельно на двох повних екранах завдяки легким рухам п’яти пальців. Також такий формфактор підійде для тих, хто хоче працювати з двома окремими файлами одночасно на різних екранах. Аналогічно цьому, користувачі можуть переглядати відео на одному екрані, одночасно роблячи нотатки на другому екрані, не відволікаючись.

Тонкий і легкий пристрій-трансформер дозволяє користувачам легко перемикатися між режимами ноутбука, планшета або “тенту” відповідно до їхніх потреб. Під час зустрічі користувачі можуть використовувати режим “тент” для відображення слайдової презентації на одному екрані, одночасно переглядаючи та керуючи презентацією з другого екрану. Спілкування та співпраця під час віртуальних нарад також покращуються завдяки можливості роботи на двох екранах. Організатор може ділитися презентацією на одному екрані, одночасно переглядаючи чат, відповідаючи на запитання та змінюючи слайди на другому екрані.


YOGA Book 9i поставляється в комплекті з підставкою, що дозволяє користувачам легше працювати під час руху. Знімна Bluetooth-клавіатура розширює можливості багатозадачності, так само як і стилус Smart Pen, розроблений Lenovo, який можна використовувати для підвищення продуктивності.