На учасників очікують короткі лекції від викладачів Бізнес-школи Українського католицького університету, що входить у пʼятірку найкращих закладів ділової освіти за версією Forbes. Курс проходитиме в Telegram, долучитися до нього може кожен, хто потребує поглиблення знань і навичок ведення бізнесу. 

Після кожної лекції учасники відповідатимуть на тести в чат-боті Telegram та отримуватимуть рейтингові бали. 100 учасників із найкращими показниками відвідають велику фінальну подію та матимуть змогу отримати гранти на навчання у Бізнес-школі УКУ на суму $30 000. 

Проєкт реалізують Fondy, Промприлад.Реновація, Бізнес-школа УКУ, у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні. Інформаційні партнери: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес.

Перший сезон «Гри в довгу» відбувся під час пандемії, його переможець уже використовує свій приз — здобуває освіту MBA. Другий сезон запускають за ще складніших умов — під час повномасштабної війни. Саме зараз Україна потребує більше підприємців, адже вони є фундаментом економіки. Проєкт покликаний дати професійні інструменти для зміцнення бізнесу й таким чином допомогти підприємцям і тим, хто тільки збирається ними стати. Починати грати в довгу треба саме зараз, тож професійна бізнес-освіта як ніколи на часі. Особливо у зручному мобільному форматі та вільному доступі. 

Для участі у «Грі в довгу» потрібно  зареєструватися. Перші зустрічі з організаторами і лекторами відбудуться під час вступних вебінарів з 12 по 25 грудня. Лекції стартують 26 грудня. 

Програма другого сезону складається з 15 лекцій по 10-15 хвилин від викладачів Бізнес-школи УКУ. Учасникам розкажуть про основні принципи підприємництва, дадуть ефективні інструменти бізнес-моделювання, навчать презентувати власні думки та точки зору, оцінювати особисті лідерські якості. На курс запрошують кожного, хто готовий робити український бізнес, незалежно від віку, статі та місця проживання. 

Цей захід буде проведено в рамках Проєкту “Підтримка підприємців і життєзабезпечення”, який фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з БО «Благодійний Фонд «Промприлад».