WiredScore, глобальне агентство з сертифікації цифрового зв’язку, додало EcoStruxure Building компанії Schneider Electric до своїх акредитованих рішень. Акредитація дозволить Schneider Electric узгодити свою технологію з глобальними посібниками з сертифікації SmartScore, підтримуючи підприємства відповідно до сучасних стандартів розумних будівель.

Розумні будівлі забезпечують аналітику даних у режимі реального часу, що дозволяє особам, які приймають рішення, робити обґрунтований вибір для покращення стабільності, ефективності та стійкості будівель, а також забезпечувати кращий досвід мешканців. Наразі немає ясності щодо того, як індустрія нерухомості може найкраще інтегрувати дані та цифрові рішення для досягнення цілей сталого розвитку та створення розумних підключень будівель.

WiredScore запустив акредитацію Accredited Solutions, щоб підтримати постачальників технологій у демонстрації цінності розумних цифрових рішень для будівельного сектора. Ці стандарти спрямовані на те, щоб допомогти компаніям досягти своїх цілей SmartScore вчасно та з економічною ефективністю.

EcoStruxure, технологічна основа, на якій будуються та впроваджуються рішення Schneider Electric, стала однією з перших, хто отримав таку акредитацію від WiredScore. Цей знак схвалення продемонструє, як впровадження продуктів, технологій і програмного забезпечення Schneider може підтримувати готові до майбутнього розумні будівлі.

Акредитація забезпечить всесвітнє визнання стандартів, які краще продемонструють цінність інвестицій у розумні технології для комерційних будівель. Рішення Schneider, такі як Building Advisor і Resource Advisor, забезпечать користувачам такі функції, як покращення якості повітря, оптимізований комфорт, точніші звіти про енергоспоживання, зручну зарядку електромобілів та прогнозоване технічне обслуговування. Ця новина про продовження роботи Schneider Electric над розробкою інтелектуальних цифрових рішень, які дозволяють компаніям створювати розумні, зелені та здорові простори.