На нещодавному форумі в Дубаї корпорація Huawei повідомила про спільне рішення з одним з провідних постачальників ПЗ резервного копіювання − компанією Commvault. Анонс стосується новинки в серії систем Huawei OceanProtect, в якій використовується програмне забезпечення від Commvault.

Серед переваг OceanProtect Backup Storage вендор називає покращену втричі порівняно з конкуруючими рішеннями швидкість резервного копіювання та вп'ятеро швидкість відновлення. Згідно зі специфікацією, ці показники становлять 155 і 172 Тбайт/год відповідно.

Крім того, нова система надає уніфікований захист даних різних типів, куди входять дані фізичних серверів та віртуальних машин, хмар та додатків SaaS у поєднанні із шифруванням та надійним захистом від програм-вимагачів.

Нарешті, Huawei позиціонує OceanProtect Backup Storage з програмним забезпеченням Commvault як рішення для впровадження парадигми резервного копіювання даних Flash-to-Flash-to-Anything (F2F2X), тобто з флеш-пам’яті на флеш і потім на будь-який носій. Передбачається, що ця концепція має замінити класичну схему резервного копіювання «з диска на диск і потім на стрічку» (Disk-to-Disk-to-Tape, D2D2T).