Більше 2 млн абонентів Київстар, хто вимушено виїхав із України, все ще перебувають за кордоном. Понад 1 млн із них користується в іншій країні саме українськими тарифами оператора завдяки безоплатній послузі Роумінг як вдома. Щоб підтримувати своїх абонентів у роумінгу й надалі Київстар продовжує дію цього сервісу до кінця 2022 року.

«За короткий час команді Київстар разом з партнерами вдалося запустити сервіс, який пропонує в Європі навіть кращі умови, ніж єдина роумінгова зона ЄС. Адже більше 2 млн наших абонентів були вимушені покинути Україну, і ми мали подбати про те, щоб вони були на зв’язку з рідними тривалий час. Роумінг як вдома – виняткове рішення для підтримки українців, і хоч воно тимчасове, але нам з колегами по ринку, Європейськими партнерами, регулятором вдалося продовжити його до кінця цього року. А в майбутньому ми будемо працювати над довготривалим рішенням на ринкових засадах», – коментує Олександр Галушко, керівник департаменту додаткових послуг та операторських відносин Київстар.

Крім цього, Київстар продовжує розвивати послугу Роумінг як вдома. Наприклад, раніше у всіх абонентів постоплати в роумінгу замість умов їх тарифу діяв окремий пакет послуг, який був універсальним. Від початку жовтня у багатьох тарифах постоплати клієнти можуть використовувати послуги саме свого основного пакета. Наприклад, абоненти із тарифом ВАШ Оптимум отримують не 15 Гб трафіку, а безлімітний мобільний інтернет*.

Також Київстар запустив нову Суперсилу Роумінг – додаткову послугу, яку можна підключити без доплат. Абоненти з цією Суперсилою отримуватимуть 50 бонусів (1 бонус відповідає 1 грн), які зможуть використати на свій розсуд на інтернет, розмови або SMS. Наприклад, у Польщі на ці бонуси можна отримати 500 Мб інтернету або 50 хвилин дзвінків, а в ОАЕ 250 Мб або 25 хвилин.