У другій день конференції HUAWEI CONNECT 2022, що проходить у Бангкоку, компанія Huawei представила низку інноваційних інфраструктурних рішень для забезпечення цифровізації галузей за рахунок пошуку відповідних технологій для правильного сценарію застосування. Крім того, компанія оголосила про початок реалізації програми Huawei Empower Program, у рамках якої протягом наступних трьох років буде інвестовано 300 млн доларів на підтримку глобальних партнерів.

Представники галузі зібралися разом і провели обговорення майбутніх напрямів і можливостей галузевої цифровізації, що об'єднані темою «Інноваційна інфраструктура для розкриття цифрового потенціалу» (Innovative Infrastructure to Discovery Digital). Вони проаналізували проблеми різних галузей, які прагнуть переходу на цифрові технології, а компанія Huawei представила рішення, підкріплені її технологічними можливостями, які допоможуть у подоланні цих проблем.

Раян Дін (Ryan Ding), президент Huawei Enterprise BG, у своїй вступній промові «Розширення можливостей і створення цінності» (Empowering Industry, Creating Value) заявив: «Поглиблення цифрової трансформації допоможе компаніям краще адаптуватися до світу, що постійно змінюється. Компанія Huawei тісно співпрацює зі своїми партнерами з метою пошуку відповідних технологій для правильного сценарію, надання підтримки клієнтам у здійсненні цифрової трансформації і реалізації потенціалу цифрових технологій».

За словами пана Діна, використовуючи свої технології мережевої взаємодії, обчислювальні та хмарні технології, компанія Huawei разом зі своїми партнерами стимулює безперервне впровадження інновацій у галузі та синергію різних технологій, створюючи рішення на основі сценаріїв для задоволення різноманітних потреб клієнтів. Він додав, що це підвищить цінність і полегшить для клієнтів заключний етап цифрової трансформації.

Боб Чен, віцепрезидент Huawei Enterprise BG, розповів про те, що синергія різних технологій має вирішальне значення для пошуку потрібних технологій для правильного сценарію. У своїй вступній промові «Інноваційна цифрова інфраструктура прискорює цифрову трансформацію» (Innovative Digital Infrastructure Accelerates Digital Transformation) він зазначив: «Дані лежать в основі цифрової трансформації, а їх прийом, передача, зберігання та аналіз є ключовими кроками. Компанія Huawei надає повний спектр продуктів і портфелів продуктів для підтримки комплексної обробки даних, прискорюючи цифрову трансформацію клієнтів».

На цьому заході компанія Huawei запустила програму Huawei Empower Program, мета якої полягає у сприянні партнерам по всьому світу у розвитку успішної цифрової екосистеми. У рамках цієї програми Huawei здійснюватиме спільну інноваційну діяльність із партнерами через OpenLabs, розширюватиме можливості партнерів за рахунок нового рамкового механізму, нового плану та інтегрованої платформи, а також створюватиме кадровий резерв у рамках програм Huawei ICT Academy та Huawei Authorized Learning Partner (HALP) (HALP). Компанія Huawei також оголосила про те, що протягом наступних трьох років вона інвестує в цю програму 300 млн доларів для підтримки глобальних партнерів.