Мобільний оператор lifecell першим серед мобільних операторів України запустив можливість переходу в мережу оператора (за процедурою MNP) без відвідування магазину. Відтепер при перенесенні номера абонент може обрати оптимальний для себе варіант: онлайн для eSIM, перенесення номера на новий стартовий пакет чи отримання картки в магазині lifecell.

«Можливість перенести свій номер онлайн дозволяє абонентам навіть під час війни мати вибір і вільно змінювати оператора. Ми надаємо користувачам можливість переходити до lifecell безпечно й зручно. Не у кожного українця зараз є змога піти у брендовий магазин, а SIM-картку можна купити майже в кожному продуктовому супермаркеті чи на АЗС», — коментує Вадим Приходько, керівник департаменту маркетингу lifecell.

Спрощена процедура отримання номера lifecell зручна, якщо:

  • абонент перебуває за кордоном або не має поряд магазину lifecell;

  • абонентові зручніше купити стартовий пакет lifecell у будь-якій точці продажів, ніж забрати SIM-картку в магазині;

  • є опція замовити стартовий пакет lifecell онлайн з доставкою;

  • у абонента вже є нова неактивована SIM-картка lifecell;

  • смартфон підтримує технологію eSIM і абонент бажає перенести свій номер на цифрову SIM-картку без додаткової плати.

Сама процедура переносу номера від оператора-донора до lifecell залишилася без змін – швидкою і безпечною. Щоб перенести номер від іншого оператора, абонент може купити будь-який стартовий пакет lifecell у супермаркеті, на заправці тощо й використати його для процедури перенесення. Якщо смартфон підтримує eSIM, перенести свій номер на eSIM можна не виходячи з дому.

Як перенести свій номер до lifecell:

  • Пройти ідентифікацію та подати заявку онлайн або в магазині lifecell. При подачі заявки онлайн можна також зареєструвати номер за допомогою КЕП, BankID або в магазині lifecell за наявності документу, що посвідчує особу;

  • Отримати SIM-картку в магазині lifecell або ввести дані SIM/eSIM онлайн;

  • Підготувати SIM-картку до перенесення – поставити в телефон.