Мобільний оператор lifecell нараховує військовим, правоохоронцям, медикам і працівникам критичної інфраструктури мобільний інтернет, хвилини для дзвінків на будь-які номери в Україні та SMS.

На знак поваги і підтримки людей, які нас оберігають і забезпечують життя країни під час війни, lifecell нараховує по 10 ГБ мобільного інтернету, 10 тис. хвилин на дзвінки на будь-які номери в Україні та 10 тис. SMS  українським військовим, правоохоронцям, медикам і працівникам критичної інфраструктури. Нарахованими послугами можна буде скористатися до 30 листопада 2022 року включно.

Акція актуальна для військових, правоохоронців, медиків та працівників критичної інфраструктури, які працюють під час війни на території України. Щоб скористатися пропозицією, абонент має надати документ, який засвідчує, що він/вона належить до вказаної категорії. Або ж організація може звернутися до мобільного оператора централізовано.

Таке нарахування lifecell здійснює вже втретє. Станом на сьогодні 137 тис. людей отримують додаткові гігабайти, хвилини і SMS в межах цієї ініціативи від оператора.